VIDEO Orban: Indiferent cine este acel cetăţean care a lovit un poliţist, el trebuie să suporte rigorile legii

VIDEO Orban: Indiferent cine este acel cetăţean care a lovit un poliţist, el trebuie să suporte rigorile legii

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că indiferent cine este cetăţeanul care a lovit cu maşina un poliţist, acesta trebuie să suporte rigorile legii.

Precizările au fost făcute în cadrul unei conferinţe de presă, după ce premierul a fost întrebat dacă este adevărat că tatăl şoferului implicat în accident ar fi angajat al Guvernului.

"Acuma chiar nu cunosc fiecare angajat al Secretariatului General al Guvernului. Dar indiferent cine este acel cetăţean care a lovit un poliţist, el trebuie să suporte rigorile legii", a replicat premierul.

Un poliţist a fost lovit violent, cu maşina, de un şofer care a staţionat neregulamentar în zona Gării de Nord, a anunţat Sindicatul Europol, sâmbătă, pe Facebook.

"Poliţist lovit violent de un şofer. Un autoturism staţionat neregulamentar în zona Garii de Nord din Bucureşti, pe modul 'avarii', a fost atenţionat de un poliţist să se pună în mişcare. Şoferul nu a 'suportat' critica şi a devenit agresiv în exprimare. Iar în momentul în care poliţistul a coborât din autospecială, pentru a-l legitima şi a lua măsurile legale, şoferul a demarat în trombă lovindu-l violent pe colegul nostru", a semnalat Europol.

Potrivit sursei citate, şoferul a fost prins la cinci străzi distanţă de locul faptei.Europol a postat şi un filmuleţ de la o cameră de supraveghere cu momentul în care poliţistul este lovit de autoturismul care pleacă brusc. AGERPRES / (A - autor: Irinela Vişan, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Preda)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Orban a primit ce-a meritat!

4 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

5 Așa o fi?