VIDEO Orban le cere miniştrilor de linie o anchetă ''fără milă'' privind situaţia creată la Aeroportul din Cluj-Napoca

VIDEO Orban le cere miniştrilor de linie o anchetă ''fără milă'' privind situaţia creată la Aeroportul din Cluj-Napoca

Premierul Ludovic Orban le-a cerut miniştrilor Transporturilor şi Afacerilor Interne să desfăşoare o anchetă "fără milă" şi "penalizarea tuturor celor responsabili de dezastru", cu referire la situaţia creată la Aeroportul din Cluj-Napoca, unde, joi, aproximativ 1.500 de persoane s-au adunat în parcarea aeroportului în aşteptarea unor zboruri către ţări din Vestul Europei unde urmează să lucreze sezonier.

"Poate închideţi Aeroportul Cluj, domnule ministru (Lucian Bode - n.r.), după ce am văzut astăzi la televizor. Deci, e inadmisibil, directorul ăla se ceartă cu Consiliul Judeţean (...), dar eu cred că trebuie să luăm toate măsurile posibile aici, Ministerul de Interne trebuie să demareze imediat o anchetă. Este inadmisibil ce s-a petrecut acolo, noi trebuie să folosim toate pârghiile pe care le avem să-l tragem la răspundere pe managerul aeroportului. Nici măcar nu a informat Comitetul judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi pe prefect privitor la aceste zboruri. Nu a luat nicio măsură privitoare la distanţarea fizică, privitoare la asigurarea echipamentului de protecţie ", a declarat Ludovic Orban, joi, în cadrul şedinţei de Guvern.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”