VIDEO Oros: Oricând putem lua şi alte decizii, de relaxare sau de suspendare a exporturilor altor produse de bază

VIDEO Oros: Oricând putem lua şi alte decizii, de relaxare sau de suspendare a exporturilor altor produse de bază

Măsura prin care s-a decis suspendarea exporturilor de cereale poate fi modificată în funcţie de evoluţia lucrurilor, dar oricând pot fi luate alte decizii, de relaxare sau de suspendare a exporturilor altor produse de bază, a anunţat miercuri, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, într-un briefing de presă.

"Măsurile pe care le-am luat le putem modifica în funcţie de ceea de se întâmplă, în funcţie de evoluţia lucrurilor. Măsurile vor fi graduale. Oricând putem lua şi alte decizii, de relaxare sau, dimpotrivă, de suspendarea exporturilor altor produse de bază, dacă vom considera că este necesar, pentru că fiecare guvern în această perioadă îşi face calculele, fiecare guvern încearcă să se asigure că cetăţenii ţării sale au tot ceea ce le trebuie. Nu ştim exact cât va dura această criză şi, de aceea, noi trebuie să ne asigurăm că sunt suficiente alimente de bază pe toată perioada crizei", a spus Adrian Oros.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /