VIDEO Parlamentare2020/ Dajbog: Şase sancţiuni contravenţionale în legătură cu procesul electoral; amenzi de 15.000 lei

VIDEO Parlamentare2020/ Dajbog: Şase sancţiuni contravenţionale în legătură cu procesul electoral; amenzi de 15.000 lei

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a anunţat că duminică au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale în legătură cu procesul electoral, fiind aplicate amenzi în valoare de 15.000 de lei şi date două avertismente scrise.

Ea a precizat, într-o declaraţie de presă la sediul MAI, că au fost sesizate şi cinci fapte de natură penală.
 


"Până la această oră nu s-au înregistrat incidente deosebite de ordine publică care să afecteze desfăşurarea procesului electoral", a declarat purtătorul de cuvânt al MAI.

Potrivit Monicăi Dajbog, de la începutul votării, au fost înregistrate 29 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral, dintre care 10 nu s-au confirmat în urma verificărilor efectuate până la acest moment.

Purtătorul de cuvânt al MAI a menţionat că, în Bucureşti, mai mulţi cetăţeni au reclamat că în apropierea unui local de vot este parcat un autoturism care are afişată sigla unui partid politic, iar la faţa locului a fost trimisă o grupă operativă pentru efectuarea de verificări.

"Doresc să subliniez faptul că toate sesizările de incidente electorale au fost şi vor fi verificate cu celeritate şi echidistanţă. Structurile Ministerului Afacerilor Interne rămân la datorie pentru a asigura buna desfăşurare a procesului electoral", a transmis Dajbog. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mircea Rusu, solistul hitului „Iarba verde de acasă“, va sta în închisoare trei ani VIDEO

2 „Greu de înțeles! Greu de acceptat” / Care ar fi cauza morții astrologului Mădălina Manole la doar 39 de ani

3 Băăăă! / Avocata care i-a apărat pe Mike Tyson și pe Michael Jackson, cooptată în „echipa globală” de apărători ai fraților Andrew și Tristan Tate

4 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

5 Bordelul din Apuseni unde partidele de sex erau filmate