VIDEO Patru blindate rusești, făcute „pilaf” într-o singură „repriză”

VIDEO Patru blindate rusești, făcute „pilaf” într-o singură „repriză”

O înregistrare video apărută luni pe rețelele de socializare arată cum militarii ucraineni au reușit să distrugă 4 blindate rusești în succesiune rapidă cu ajutorul sistemului antitanc Stugna-P.

Blindatele rusesti luate in vizor cu sistemul Stugna-PFoto: Captura video

Înregistrarea a surprins cum vehiculele de luptă a infanteriei BMP au încercat să traverseze un câmp deschis când au fost surprinse de soldații ucraineni înarmați cu sistemul Stugna-P, aceștia deschizând întâi focul asupra blindatelor aflate în fruntea coloanei.

Poate însă cel mai interesant, înregistrarea video pare să surprindă cum un proiectil aflat la bordul unuia dintre vehiculele blindate în flacări sare în aer din cauza incendiului și lovește o clădire aflată la marginea câmpului.

Internauții au folosit acest detaliu pentru a putea geolocaliza independent locul în care a fost filmată scena de luptă: localitatea Pisky din regiunea Donețk.

În luna august forțele armate rusești au atacat cu arme termobarice acest sat din sud-estul Ucrainei, provocând ample distrugeri aici.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”