VIDEO Patru femei fură pavajul de pe o stradă din Chişinău şi îl urcă într-un Audi Q5

VIDEO Patru femei fură pavajul de pe o stradă din Chişinău şi îl urcă într-un Audi Q5

Patru femei au fost surprinse noaptea trecută cum fură pavajul de pe strada Kiev din Chişinău şi îl urcă într-un automobil marca Audi Q5. Primarul Ion Ceban a solicitat implicarea instituţiilor de profil pentru identificarea persoanelor suspectate de sustragerea materialelor de construcţie de la şantierele privind amenajarea obiectivelor de infrastructură, scrie  Adevărul.ro

Potrivit  autoexpert.md , primarul Chișinăului, Ion Ceban, a solicitat implicarea instituțiilor de profil pentru identificarea persoanelor care au furat materialele de construcție. Tototdată, acesta a insistat să fie făcute publice imaginile video și pozele care surprind cetățenii depistați furând bunurile publice.

Pe pagina oficială de Facebook a Primăriei, a apărut un material video în care pot fi observate patru femei care fură pavajul de pe șantierul de renovare a scuarului de pe str. Kiev.

Edilul capitalei a declarat că asemenea acțiuni sunt josnice, iar efortul depus de municipalitate este în van. La fel, Ceban a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA