VIDEO Patru femei fură pavajul de pe o stradă din Chişinău şi îl urcă într-un Audi Q5

VIDEO Patru femei fură pavajul de pe o stradă din Chişinău şi îl urcă într-un Audi Q5

Patru femei au fost surprinse noaptea trecută cum fură pavajul de pe strada Kiev din Chişinău şi îl urcă într-un automobil marca Audi Q5. Primarul Ion Ceban a solicitat implicarea instituţiilor de profil pentru identificarea persoanelor suspectate de sustragerea materialelor de construcţie de la şantierele privind amenajarea obiectivelor de infrastructură, scrie Adevărul.ro

Potrivit autoexpert.md, primarul Chișinăului, Ion Ceban, a solicitat implicarea instituțiilor de profil pentru identificarea persoanelor care au furat materialele de construcție. Tototdată, acesta a insistat să fie făcute publice imaginile video și pozele care surprind cetățenii depistați furând bunurile publice.

Pe pagina oficială de Facebook a Primăriei, a apărut un material video în care pot fi observate patru femei care fură pavajul de pe șantierul de renovare a scuarului de pe str. Kiev.

Edilul capitalei a declarat că asemenea acțiuni sunt josnice, iar efortul depus de municipalitate este în van. La fel, Ceban a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 N-o oprește nimeni pe această nemernică? / Monica Pop, o nouă postare dementă!

2 Zvonuri...

3 „E bine că se odihnește. Mi-a furat 23 de milioane de euro de sub nas!” / Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre milia…

4 DOCUMENT Cine sunt VIP-urile din cinematografie acuzate de DIICOT / Soțul Loredanei Groza, Andrei Boncea de la S…

5 A intrat moartea-n șoșoci? / „Prietenul nostru O, care a stat pe scenă lângă Diana Șoșoacă, este căzut la pat în…