VIDEO Penalul, AUDIAT la DNA!

VIDEO Penalul, AUDIAT la DNA!

Penalul a fost convocat de procurori la sediul DNA Ploiesti. Fostul premier penal al României a intrat la procuror la ora 9.25 pentru a da declaratii in dosarul Tony Blair.

UPDATE 10.12 Penalul a iesit de la intalnirea cu procurorii spunand ca si-a mentinut declaratiile date in fata Inaltei Curti in acest dosar si a respins ideea chemarii la DNA Ploiesti a fostului premier britanic

Deputatul Sebastian Ghita a fost marti la DNA Ploiesti pentru audieri in dosarul in care e acuzat de spalare de bani cu ocazia finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania.

Reamintim ca DNA il acuza pe Sebastian Ghita de spalare de bani in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania in 2012. Alaturi de el este urmarit penal si fostul premier, Victor Ponta.

Alaturi de Ghita au mai fost audiati marti la DNA in dosarul Tony Blair si alti doi apropiati ai deputatului: Ionut Alexandru Iordachescu si Sorin Chirila.

DNA sustine ca Ponta l-ar fi pus pe Ghita pe listele de candidati la alegerile parlamentare in schimbul platii de catre Ghita a sumei de 220.000 de euro - printr-un interpus - pentru a-l aduce pe Tony Blair in Romania.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 VIDEO „Băga-mi-aș p...a” / Deontologii de la Digi 24 au comis-o în direct!

3 Așa o fi?

4 Adrian Năstase anunță destrămarea PSD: O parte dintre parlamentarii PSD vor merge la PMP

5 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…