VIDEO Penalul, AUDIAT la DNA!

VIDEO Penalul, AUDIAT la DNA!

Penalul a fost convocat de procurori la sediul DNA Ploiesti. Fostul premier penal al României a intrat la procuror la ora 9.25 pentru a da declaratii in dosarul Tony Blair.

UPDATE 10.12 Penalul a iesit de la intalnirea cu procurorii spunand ca si-a mentinut declaratiile date in fata Inaltei Curti in acest dosar si a respins ideea chemarii la DNA Ploiesti a fostului premier britanic

Deputatul Sebastian Ghita a fost marti la DNA Ploiesti pentru audieri in dosarul in care e acuzat de spalare de bani cu ocazia finantarii vizitei lui Tony Blair in Romania.

Reamintim ca DNA il acuza pe Sebastian Ghita de spalare de bani in dosarul aducerii lui Tony Blair in Romania in 2012. Alaturi de el este urmarit penal si fostul premier, Victor Ponta.

Alaturi de Ghita au mai fost audiati marti la DNA in dosarul Tony Blair si alti doi apropiati ai deputatului: Ionut Alexandru Iordachescu si Sorin Chirila.

DNA sustine ca Ponta l-ar fi pus pe Ghita pe listele de candidati la alegerile parlamentare in schimbul platii de catre Ghita a sumei de 220.000 de euro - printr-un interpus - pentru a-l aduce pe Tony Blair in Romania.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune

2 VIDEO Primul atac cu roi de drone al ucrainenilor a dat „daună totală” rușilor

3 Hărțile arată că asistăm la a doua invazie a Ucrainei! / Rusia a masat peste 260.000 de militari pentru a sparge frontul

4 „Îmi plac practicile sexuale neobișnuite” / Scandal la admiterea în magistratură, CSM, chemat să intervină

5 Un articol care chiar merită citit...