VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

VIDEO Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

Penibilul ăsta a fost ani de zile șeful de facto al SRI?

Florian Coldea, fostul şef al SRI, a avut parte de momente tensionate în aeroportul din Dubai, înaintea îmbarcării în avionul către România, fiind confruntat de Anca Alexandrescu, realizatoarea unei emisiuni de la postul Realitatea.

Domnul Coldea a avut ghinionul (sau norocul) de a veni la București în același avion cu mine! A ținut neapărat să vină să mă salute și să mi spună ca este cu fiica în vacanță! Mi a spus că ticăloșia are o limită… Ce i-am răspuns și ce l-am întrebat de față cu toți românii vedeți aici! Întreaga poveste și alte imagini diseară de la 21! Mă urc în avion și voi decola în câteva minute!”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Anca Alexandru, realizatoarea unei emisiuni de la postul Realitatea și fostă consilieră a lui Liviu Dragnea, a postat și un videoclip în care este surprinsa o parte din discuție, în care îl acuză pe Florian Coldea că a numit-o „ticăloasă” și îi cere să explice „cum s-au (vândut n.r.) toate resursele țării” cât a fost șef la SRI.

Redăm mai jos dialogul în cauză:

Anca Alexandrescu: … resursele când erați la SRI? Păi nu mi-ați zis că sunt ticăloasă? Ați venit mai devreme să-mi ziceți că sunt ticăloasă. De ce nu vreți să vorbiți de față cu lumea? Dumneavoastră ați venit să-mi ziceți că sunt ticăloasă.

Florian Coldea: (...) Am venit să vă salut, doamnă.

Anca Alexandrescu: Nu. Nu ați venit să mă salutați.

Anca Alexandrescu, către un martor: Nu sunt în campanie electorală. Nu Pentru ce campanie electorală? Domnul Coldea a venit la mine și mi-a spus că sunt ticăloasă și l-am întrebat...

Florian Coldea: Nu este adevărat.

Anca Alexandrescu: Păi cum nu? Păi eram cu prietenii mei lângă mine. Dar de ce nu vreți să spuneți de față cu românii cât ați fost șef la SRI cum s-au (vândut n.r.) toate resursele țării? Haideți, domnul Coldea, nu aveți curaj?

Florian Coldea: Vă rog din suflet…

Anca Alexandrescu: Dumneavoastră ați venit la mine, acolo, când eram în partea cealaltă și mi-ați spus că sunt ticăloasă. Și eu v-am răspun că nu sunt mai ticăloasă decât dumneavoastră care ați distrus vieți și ați făcut dosare. Nu mai aveți curaj acum să vorbiți?

Florian Coldea: Nu vreau să comentez (...)

Anca Alexandrescu: Așa. Veniți la emisiune la mine?

Florian Coldea: Sigur, când vreți (...)

Anca Alexandrescu: Da? Uitați-vă, de față cu toată lumea promiteți că veniți la emisiune?

Florian Coldea: Când o să fie (...)

Anca Alexandrescu: Să le spuneți românilor că, totuși, ați fost în slujba României atâția ani de zile. Ar fi trebuit să apărați toate resursele țării.

Florian Coldea: (...) cu familia. Vă mulțumesc. Consider că oricând (doriți n.r.) să avem o discuție profesională, la emisiune...

Anca Alexandrescu: Perfect, vă aștept la emisiune. Vă aștept să explicați românilor cum s-au vândut toate resursele. Că uite au fost și au vizitat aici și au văzut ce înseamnă o țară cu resurse. România nu le mai are. Nu? Ar trebui să răspundeți pentru asta.

Florian Coldea, trecut în rezervă din 2017 de la conducerea SRI, a fost prins recent într-un scandal la Untold Dubai, unde a avut o dispută cu omul de afaceri Sergiu Diacomatu.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?