VIDEO Pesediștii, hoți și analfabeți/Ciolacu, pe urmele Proastei: Nu poți „să adoptezi” decizii într-o ședință informală

VIDEO Pesediștii, hoți și analfabeți/Ciolacu, pe urmele Proastei: Nu poți „să adoptezi” decizii într-o ședință informală

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, calcă pe urmele predecesoarei sale la șefia partidului, Viorica Dăncilă, în ceea ce privește gafele de exprimare omniprezente în discursurile sale publice.

Luni, într-o declarație de doar câteva minute, Ciolacu a gafat de cel puțin două ori, spunând ”adoptezi” în loc de ”adopți” și omițând prepoziția pe din sintagmele ”echipa care am știut-o” și ”care nu am transmis-o.

”Nu poți să ADOPTEZI decizii într-o ședință informală”, a spus Marcel Ciolacu, întrebat dacă va fi adoptată vreo decizie cu privire la suspendarea din partid a Sorinei Pintea în cadrul întâlnirii informale de marți a liderilor de organizații județene ale PSD.

 

 ”Rămâne aceeași echipă CARE am știut-o de la început și CARE nu am transmis-o”, a gafat el din nou, răspunzând întrebării dacă a modificat ceva în structura echipei alături de care vrea să conducă pe viitor PSD.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

5 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…