VIDEO Peste VIDEO70.000 de oameni în fața Guvernului! Jandarmii au folosit tunul cu apă împotriva protestatarilor și aruncă fumigene

VIDEO Peste VIDEO70.000 de oameni în fața Guvernului! Jandarmii au folosit tunul cu apă împotriva protestatarilor și aruncă fumigene

Aproape 70.000 de oameni protestează la această oră în Piața Victoriei din București, cei mai mulți fiind români plecați la muncă în străinătate care au venit în Capitală special pentru a-și manifesta nemulțumirea față de guvernarea PSD-ALDE.

Revolta națiunii izgonite. Ziua unu, Revoluția 2.0. Cei care s-au întors pentru a-i face să plece pe infractorii care conduc din umbră Guvernul reprezintă peste 6 milioane de români izgoniți din țară. Sunt milioanele de români care trimit anual miliarde de euro și dolari în România. Bani câștigați pe cinstite, cu brațele și mintea. Bani curați, trudiți. Și furați apoi, când ajung la bugetul țării, de indivizi ca Dragnea, Vâlcov, Mazăre, Udrea, etc.

Însă cel mai mare pericol este dictatura sumbră care ne paște. Eliminarea supremației legii și a libertăților individuale. Îi spunea joi un român venit din Germania unei reporterițe de la Digi: Noi suntem mult mai bine informați ca cei din țară. Pentru că voi aflați doar ce dictează politicienii corupți televiziunilor pe care le controlează.

Dacă oamenii ăștia au decis să acționeze înseamnă că e groasă, fraților! 

 20:34 – Jandarmii aruncă cu fumigene împotriva manifestanților

20:29 – Jandarmii au folosit tunul cu apă împotriva protestatarilor din Piața Victoriei în urma unui nou episod violent

20:14 – Mesaj de la un cititor G4Media.ro: Tocmai am fost anunțați în metrou că trenurile nu mai opresc în stația Victoriei. Conform conductorului, “din ordinul conducerii Metrorex, trenurile nu opresc în stația Victoriei”.

20:11 – Stația de metrou de la Piața Victoriei a fost închisă. Piața din fața guvernului este arhiplină. Mulțimea de oameni se întinde pe bulevardele adiacente: Lascăr Catargiu, Aviatorilor, Kiseleff, Ștefan cel Mare. Traficul rutier a fost restricţionat vineri seară pe Bulevardul Nicolae Titulescu, de la intersecţia cu Bulevardul Banu Manta, şi pe strada Buzeşti – de la intersecţia cu strada Mircea Vulcănescu către Piaţa Victoriei

20:11 Numărul manifestanților a crescut simțitor, apropiindu-se de 50.000.

20:04 Tensiunea se menține în Piața Victoriei. Unii protestatari aruncă cu obiecte în jandarmi și forțează gardurile de protecție. Aceștia dau cu gaze lacrimogene. Se face apel la calm.

20:02 Aproape 40.000 de oameni protestează la această oră în Piața Victoriei

19:53 – Traficul rutier a fost restricţionat vineri seară pe Bulevardul Nicolae Titulescu, de la intersecţia cu Bulevardul Banu Manta, şi pe strada Buzeşti – de la intersecţia cu strada Mircea Vulcănescu către Piaţa Victoriei, informează Brigada de Poliţie Rutieră, citată de Agerpres.

19:42 – Dan Mihai Bălănescu transmite că oamenii sunt refugiați prin scări de bloc din cauza gazelor lacrimogene din Piața Victoriei. ”Copii plâng în brațele părinților”

19:38 Alte 40 de persoane au avut nevoie de asistență medicală din partea echipajelor SMURD, în urma violențelor din Piața Victoriei, potrivit ISU București-Ilfov. Un alt jandarm a fost lovit în zona feței. În total, până la ora 19.00, 76 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care trei jandarmi

19:25 Numărul protestatarilor a crescut, în Piața Victoriei fiind aproape 30.000 de manifestanți. Oamenii continuă să vină.







Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…