VIDEO Petre Roman deschide lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București/Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu și Elisabeta Lipă, ce dezamăgire, între candidați

VIDEO Petre Roman deschide lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București/Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu și Elisabeta Lipă, ce dezamăgire, între candidați

Petre Roman deschide lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București/Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu și Elisabeta Lipă, ce dezamăgire, între candidați.

PSD a depus, luni, la Biroul Electoral, lista candidaților pentru Consiliul General al Municipiului București, care este condusă de fostul premier Petre Roman, fondatorul Partidului Democrat. Între candidații propuși de Gabriela Firea pentru CGMB se mai află Cornel Dinu, Mitică Dragomir, Anghel Iordănescu, Elisabeta Lipă.

„Personalități marcante ale tarii si Capiralei ni se alatura pentru a continua ceea ce am inceput acum 4 ani : modernizarea Bucurestiului!Depunem impreuna, in aceste momente, lista pentru viitorul Consiliu General, pe care se afla : Petre Roman – prim ministru al Romaniei (1990-1991), indragita actrita Monica Davidescu, oamenii de sport si fair-play : Elisabeta Lipa, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordanescu, Daniel Pancu, regizorul Sorin Iliesiu, alaturi de cadre medicale, profesori, juristi, ingineri”, a anunțat Gabriela Firea.

La depunerea listei de candidaturi, Firea a afirmat că „de 4 ani se muncește în București”, au fost realizate „mari lucrări de infrastructură”, au fost înlocuite mijloacele din transportul în comun, a început înlocuirea rețelei de termoficare și a promis că vor fi inaugurate creșe și grădinițe.

Petre Roman, care deschide lista PSD pentru CGMB, a spus că a decis să facă ceva pentru bucurești, el fiind „cel mai get-beget bucureștean”, deoarece s-a născut în București, a învățat și a lucrat aici. „E vorba și de meseria mea de profesor, de om de știință în domeniul fizicii apelor și atmosferei”, a mai spus Roman, precizând că dorește „să avem un oraș curat, care respiră curat” și o Capitală cu adevărat european din punct de vedere urbanistic.

Sursa foto: captură video

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat