VIDEO Planeta Moldova/Bârlad, singurul loc din lume unde un hoț a furat haina cu manechin cu tot!

VIDEO Planeta Moldova/Bârlad, singurul loc din lume unde un hoț a furat haina cu manechin cu tot!

Hoțul se dă pe lângă manechin, privește în toate direcțiile apoi îl ia și fuge FOTO captura YouTube/ Vremea Nouă
Un hoț din Bârlad fură haine dintr-un magazin, cu tot cu manechin, în plină zi. Patronul a făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

Tânărul, cu un tupeu ieșit din comun, observă că nu este nimeni în magazin, se dă pe lângă manechin, îl trage ușor, privește în toate direcțiile apoi îl ia și fuge.

Camerele de supraveghere ale magazinului îl surprind pe individ la orele 9.36, când trecea prin fața ușii, aparent, ca un cetățean obișnuit. Văzând că ușa magazinului este deschisă și, aproape de ea, se afla un manechin îmbrăcat cu o pereche de epantaloni galbeni dar și cu o poșetă peste ei, brusc se întoarce din drum, se strecoară ușor în interior, și înșfacă manechinul.Nu pare a avea nici o grijă, nicio o tresărire că l-ar putea vedea cineva, dat fiind faptul că este vorba de strada principală, dar și de o oră în care traficul este intens. Patronul, sesizând lipsa manechinului imediat, a verificat camerele de supraveghere și mare i-a fost surpriza când l-a văzut pe hoțul care i-a furat marfa. S-a decis să facă public totul, punând înregistrările de pe camera de supraveghere pe contul său de socializare care în câteva minute a devenit viral, relatează Vremea Nouă.

“Hoț… la drumul mare (magazin GRANADA Bârlad- zona Stadion) dimineață ora 09:36… Deși era o oră la care strada era destul de animată se pare că spiritul civic nu prea a funcționat… Am zis să mai fac o încercare… îl recunoaște cineva pe acest individ sau măcar poate să-mi dea cineva vreun indiciu… nu că paguba ar fi prea mare dar astfel de specimene si acte trebuiesc oprite pe cât posibil… astăzi am fost noi, mâine nu se știe cine… poți fi chiar tu”, este apelul făcut de patronul magazinului GRANADA. Apropo: Îl cunoaște cineva??

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

4 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

5 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România