VIDEO Planeta sexuală Moldova/Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

VIDEO Planeta sexuală Moldova/Agresoarea avea un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii

O femeie dintr-o comună vasluiană, mamă a cinci copii, a fost transportată la spital după ce a fost batjocorită, umilită și chiar abuzată sexual de o vecină. Victima a fost bătută, dezbrăcată și filmată, pentru ca în cele din urmă agresoarea să folosească un cârnat pe care a încercat să-l introducă în vaginul femeii.

Neînțelegerile dintre cele două sunt vechi, de aproape cinci ani, și ar fi pornit de la o idilă pe care victima ar fi avut-o în trecut cu soțul agresoarei. După ce a aflat că a fost înșelată, Irina A. a început să-i facă viața un calvar vecinei sale.

I-a spart geamurile la casă, a amenințat-o cu bătaia dacă nu se mută în altă parte.

Întoarsă recent din Spania, Irina A. a încropit un plan de răzbunare, iar pentru a-l pune în aplicare a apelat la ajutorul nurorii, cu care și-a imobilizat victima apoi a târât-o în casă unde au bătut-o crunt, cu pumnii și picioarele.

Pentru ca umilința să fie totală, cele două agresoare ar fi încercat să-i introducă victimei un cârnat în vagin, ca o lecție să nu mai umble după bărbații altora, scriu jurnaliștii de la vremeanoua.ro .

De cinci ani de zile, victima are plângeri depuse la poliție pentru distrugeri și pentru amenințări, însă până acum nimeni nu a mișcat un deget în acest caz, arată sursa citată.

După acest episod de o violență extremă, polițiștii au mers la locuința agresoarelor, acuzate acum de loviri și alte violențe și chiar de viol.

Întreaga suflare a satului s-a strâns pe ulița unde locuiesc cele două femei pentru a aștepta deznodământul anchetei.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Victor Pițurcă și șeful Romarm au fost reținuți de DNA

3 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

4 „Boris, nu vreau să vă fac rău, dar cu o rachetă ar dura un minut” / Dezvăluiri fără perdea despre Putin făcute de Boris Johnson

5 Voi ce părere aveți? / Text controversat al psihiatrului-vedetă Gabriel Diaconu, care o apără pe doctorița șpăgară de la Suceava