VIDEO Pofteau și ei la o muie, amărâții!/Echipaj de Poliţie Locală, filmat noaptea cu o prostituată într-o parcare de pe centura Constanţei

VIDEO Pofteau și ei la o muie, amărâții!/Echipaj de Poliţie Locală, filmat noaptea cu o prostituată într-o parcare de pe centura Constanţei

Pofteau și ei la o muie, amărâții!/Echipaj de Poliţie Locală, filmat noaptea cu o prostituată într-o parcare de pe centura Constanţei.

Un echipaj de Poliţie Locală a fost surprins în timp ce stătea într-o parcare întunecoasă de pe un bulevard de la la marginea Constanţei, aşa-numita Variantă - loc celebru pentru că este populat de prostituate de la lăsarea serii, dar şi pe timp de zi. 

Filmarea a fost făcută în noaptea de duminică spre luni (31 mai/1 iunie) de un bărbat. „Aseară, pe bulevardul Aurel Vlaicu, lângă reprezentanţa Mercedes-Benz, în jurul orei 01:40, un echipaj al Poliţiei Locale Constanţa, cu maşina nr. 04, promova prostituţia fără nici o jenă că sunt văzuţi de cetăţenii care treceau pe stradă. Aceşti nesimţiţi, când au văzut că sunt filmaţi, au dat acel wc public jos din maşină si s-au făcut nevăzuţi prin boscheţi.

Totodată acea prostituată a fost foarte deranjată că nu a apucat să plătească amenda în natură şi a început să înjure cu tupeu fiind conştientă că are protectorii ei în uniformă“, a scris constănţeanul Ştefan Tiberiu Podaru pe Facebook.

Poliţia Locală va face precizări legat de prezenţa şi scopul echipajului în acel loc, la acea oră.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

3 Citiți și judecați voi...

4 „De ce stă Spania cu sute de tancuri și sisteme de apărare aeriană? Împotriva cui vor să le folosească?”

5 Așa o fi?