VIDEO Polițist: O astfel de mașină nu poate să aibă dispozitive luminoase sau acustice/Scandalul accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor ia amploare!

VIDEO Polițist: O astfel de mașină nu poate să aibă dispozitive luminoase sau acustice/Scandalul accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor ia amploare!

Polițist: O astfel de mașină nu poate să aibă dispozitive luminoase sau acustice/Scandalul accidentului în care a fost implicat ministrul Transporturilor ia amploare!

Lucian Diniță, fost șef al Poliției rutiere, la Digi 24: Însoțirea miniștrilor se face la cerere. O mașină de poliție trebuie să fie în față, iar mașina însoțită stă în spate. Nu am date, dar e posibil ca mașina ministrului să fi gonit ca să ajungă mașina de poliție. În mod cert însă, o astfel de mașină nu poate să aibă dispozitive luminoase sau acustice. Astfel de depășiri cum vedem în imagini pot fi făcute doar dacă mașina de poliție era în față. 

accident bode captura Sursa: Captura YouTube/ DiarM666

Un motociclist a filmat mașina ministrului Transporturilor înainte ca aceasta să provoace un accident ușor. În filmare se vede cum mașina gonește și depășește coloana de mașini încălcând linia continuă, cu vizibilitate extrem de limitată.

Ce a scris pe youtube cel care a filmat:

„Accident ministru Bode touareg cu sirene la Dumbravesti Ramnicul Valcea Pitesti EDIT: Numarul masinii era B 105 LUK sau LJK, bate soarele si nu il disting. Cand m-a depasit, am crezut ca sunt 2 tigani la volan care au sirene si lumini improvizate. Dupa ce i-am vazut cum intra in curba fara vizibilitate am stiut ca o sa faca accident mai devreme sau mai tarziu. Azi am aflat ca de fapt era muistul ala de ministru”

Accidentul s-a petrecut pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești.

 Din imagini reiese că autoturismul oficial a intrat în depășire, pe linie continuă, gonind pe contrasens sute de metri, iar unii șoferi au fost nevoiți să tragă pe dreapta, pentru a evita o ciocnire. 

Touaregul folosea sirena, fără semnale luminoase, dar este neclar dacă legal avea acest drept. 

Lucian Bode ar fi fost rănit ușor dar a refuzat să fie transportat la spital.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Cineva și-a uitat chiloții”

4 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

5 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…