VIDEO PREMIERE CINEMATOGRAFICE Două filme britanice îşi dispută afişele sălilor de cinema nord-americane

VIDEO PREMIERE CINEMATOGRAFICE Două filme britanice îşi dispută afişele sălilor de cinema nord-americane

Două filme britanice din genuri diferite, filmul de epocă "Downton Abbey: A New Era" şi filmul horror "Men", sunt principalele premiere ale acestui de sfârşit de săptămână în sălile de cinema nord-americane, potrivit site-ului de specialitate Internet Movie Data Base (Imdb).

La doisprezece ani după ce a avut premiera pe micile ecrane, serialul de mare succes "Downton Abbey" revine în actualitate cu cel de-al doilea lungmetraj inspirat din producţia iniţială, care descrie relaţiile şi aventurile familiei nobiliare Crawley şi ale servitorilor săi, care locuiesc împreună într-un impunător domeniu nobiliar din Anglia la începutul secolului al XX-lea.

Cu o acţiune plasată în 1928, "Downton Abbey: A New Era" ("Downton Abbey: Noua Eră"), lansat vineri pe marile ecrane nord-americane, spune povestea unei echipe de filmare care soseşte la domeniul nobiliar Downton Abbey din comitatul Yorkshire, precum şi călătoria întreprinsă de unii dintre membrii familiei Crawley pe Riviera Franceză.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit Peter Imre, fostul ginere al lui Meleșcanu

2 „Am primit peste o mie de cereri în căsătorie” / Cine este ucraineanca

3 Documente secrete / „Putin gândește puțin și e disperat. Se teme de pericolul unei victorii ucrainene”

4 VIDEO „Acei băieți au văzut mai mulți sâni decât am văzut eu în toată viața mea” / Influenceriță pe TikTok a fost arestată pentru pornografie

5 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!