VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce îți spun, ține minte treaba asta”

VIDEO Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis: „Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce îți spun, ține minte treaba asta”

Președintele PSD al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, s-a dedat la injuraturi de interlop, chiar de la tribună, in timpul unui conflict cu presedintele AUR, George Simion.

„Futu-ți morții mă-tii să-ți fut! Băga-mi-aș pula-n mă-ta, îți sparg dinții, ascultă ce îți spun, ține minte treaba asta”, i-a spus Simonis lui Simion.

„Seriooos? Ia sa vedem, bai, lichea pitica”, a reactionat Simion.

Simonis a sustinut apoi, dupa ce si-a dat seama ca a fost inregistrat, ca Simion a amenintat ca-i violeaza mama.

”La inceputul sedintei, un domn deputat, mai rusofil asa, caruia nu merita sa ii spun numele, a venit si mi-a spus, citez: ‘Am sa o violez pe ma-ta!’ Asa mi-a spus acest individ la inceputul sedintei, si poate ca si reactia mea a fost una vehementa si poate si prestatia mea, dupa acest moment, nu e cea pe care ati fi asteptat-o”, a spus Alfred Simonis in plen, numindu-l ”un personaj abject”.

”Vreau sa intelegeti ca fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atat cat o avem, nu pot sanctiona un personaj care se comporta de trei ani in felul acesta. Nu ai ce sa ii faci, singurul care poate sa il sanctioneze se afla la Moscova”, a mai spus Simonis.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat