VIDEO Primarul din Bergamo: Crematoriul oraşului nu poate procesa toate cererile/Imagini greu de privit

VIDEO Primarul din Bergamo: Crematoriul oraşului nu poate procesa toate cererile/Imagini greu de privit

Un primar italian susţine că pompele funebre din oraşul său sunt acum „în imposibilitatea de a procesa toate cererile pe care le are”, deoarece există prea multe cadavre ale celor care au murit din cauza infecţiei cu virus Wuhan.

Giorgio Gori, primarul din Bergamo, Italia, afirmă că nu doar spitalele se află în stare de urgenţă, ci şi crematoriul responsabil de procesarea cadavrelor, potrivit unui raport al Il Giornale.

„Crematoriul nu mai face faţă”, a spus Gori. „Cuptorul din oraşul Bergamo nu este în măsură să proceseze toate cererile”.

Bergamo este situat la nord-est de Milano, în regiunea Lombardia, situată în centrul epidemiei de virus Wuhan din Italia şi din Europa.

Primarul a adăugat că, momentan, cadavrele sunt trimise la alte crematorii, deoarece instalaţia oraşului nu este în măsură să se ocupe de numărul victimelor virusului Wuhan pe care le primeşte.

"Această ştire nu este menită să vă ofere detalii neplăcute, ci să vă facă să înţelegeţi oboseala şi suferinţa", a adăugat el. „Sunt prieteni care mor, cunoscuţi, colegi”.

Digi24.ro: Ca să vă dați seama de proporții, ziarul local din Bergamo a avut în ultimul număr 11 pagini numai cu anunțuri despre decese.

Tot la Bergamo, care este cea mai afectată provincie din Italia, din Europa chiar, un angajat al unei firme de pompe funebre a publicat imagini dintr-o biserică cu zeci de sicrie care așteptau, duminică, bincuvântarea preotului.

Tot în nordul Italiei, un infirmier a reușit să filmeze într-un spital. Imaginile arată un sistem sanitar solicitat la maximum, cu bolnavi care erau intubați inclusiv pe holuri. Iată-le:

În total, în Italia au murit până acum 2.158 de oameni, în timp ce în China, țara cea mai afectată și unde numărul de îmbolnăviri este de 80.880, s-au înregistrat, în mai bine de două luni și jumătate, 3.213 decese.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

4 Zguduitor articol...

5 HARTĂ Priviți, rușii își consolidează pozițiile defensive pentru a se pregăti de o contraofensivă ucraineană!