VIDEO Primarul Iașiului: Voi face un mic foc de artificii autorizat la mormântul lui Dragnea și la toate lichelele din PSD care vor muri!

VIDEO Primarul Iașiului: Voi face un mic foc de artificii autorizat la mormântul lui Dragnea și la toate lichelele din PSD care vor muri!

Primarul Iașiului: Voi face un mic foc de artificii autorizat la mormântul lui Dragnea și la toate lichelele din PSD care vor muri! Primarului din Iași, nemulțumit că ISU a interzis focul de artificii: „Vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele”

Mihai Chirica, primarul din Iași, a făcut luni declarații ieșite din comun după ce Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a interzis în ultimul moment focul de artificii plănuit pentru luni noaptea pentru a marca finalul Sărbătorilor Iașului a fost anulat cu câteva ore înainte, scrie Ziarul de Iași.

De la minutul 1.00:

 
“(…) Nu încercăm să forțăm legea, nu este misiune mea ca primar să fiu primul care dă tonul dezordinii. (…) O să verific de ce pe locația pe care se trage de 25 de ani, deodată nu se mai poate. (…) E cusută cu puțină ață roșie toată povestea asta, dar ieșenii se vor bucura de un concert foarte frumos. (…) Chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem și de acolo. (…) Vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele. (…) Și ne vom continua misiunea pentru ieșeni și vom face și foc de artificii și ne vom bucura de Sărbătorile Iașului. Iar la înmormântarea oricăruia dintre ei din banii mei voi face un mic foc de artificii autorizat și mă voi ține de cuvânt”, a declarat Mihai Chirica, potrivit Ziarul de Iași.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…