VIDEO Primele avioane românești F-16 au aterizat pe aerodromul Borcea

VIDEO Primele avioane românești F-16 au aterizat pe aerodromul Borcea

"Am avut privilegiul sa fiu singurul jurnalist civil care a primit aprobarea RoAF pentru a filma aterizarea primelor 6 F-16". scrie reportul TVR Adelin Petrisor pe blogul sau. El relateaza cum s-a desfasurat aterizarea si care au fost primii piloti romani de F-16.

"Impreuna cu colegii mei Romeo Stancu si Victor Badea, am asteptat cateva ore venirea aparatelor. Primele doua au aparut la veriticala aerodromului pe la 17,50. La 18,15 am avut parte de o frumoasa trecere in formatie de 6. La 18,30 au inceput sa aterizeze. Prima a fost dubla cu numarul de inmatriculare 1610. La mansa a fost Catalin "Miki" Miclos, in timp ce pe locul din spate a stat seful Fortelor Aeriene Romane, generalul Laurian Anastasof", scrie Adelin Petrisor.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...