VIDEO Prinț saudit, arestat după ce mai multe clipuri în care bate un bărbat sau îl amenință pe altul cu arma au devenit virale în regat

VIDEO Prinț saudit, arestat după ce mai multe clipuri în care bate un bărbat sau îl amenință pe altul cu arma au devenit virale în regat

Un print saudit a fost arestat dupa ce pe internet a aparut si a circulat un clip video in care acesta loveste un barbat si il ameninta cu o pusca pe altul, scrie Guardian.

Regele Salman a ordonat arestarea si retinerea printului miercuri, la o zi dupa ce cateva clipuri vido scurte au fost publicate pe YouTube si distribuite pe Twitter, acestea aratand o arma atintita asupra unui barbat ranit la cap.

Unul dintre clipuri, vazut de aproape 800.000 de ori, arata 18 sticle de whisky si teancuri de bani. Vanzarea si consumul de alcool este interzisa in Arabia Saudita.

Alt video arata un barbat plin de sange stand intr-o masina in timp ce este injurat pentru ca a parcat in fata unei case, iar un alt clip il arata pe print lovind cu pumnii si palmele un barbat asezat intr-un scaun.

 Regele a ordonat o ancheta completa a incidentelor si arestarea printului Saud bin Abdulaziz bin Musaed bin Saud bin Abdulaziz.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /