VIDEO Priviți! Alcoolul face ravagii la țară, drogurile încep să inunde orașele

VIDEO Priviți! Alcoolul face ravagii la țară, drogurile încep să inunde orașele

Priviți! Alcoolul face ravagii la țară, drogurile încep să inunde orașele.

Imagini tulburătoare surprinse în comuna Tămădău Mare, din judeţul Călăraşi. O femeie este atât de beată încât nu se poate ţine pe picioare. Şocant este că alături de ea se află fiul ei, un copil care nu pare să aibă mai mult de 4 ani, care ţine în braţe o sticlă cu bere.

Din imagini se observă cum femeia a consumat atât de multă băutură încât nu se poate ţine pe picioare. Întâmplarea incredibilă a fost suprinsă în comuna Tămădău Mare.

Cei doi au fost filmaţi de un localnic, iar clipul a fost postat pe Facebook. Femeia este atât de beată încât nu reuşeşte să facă doi paşi fără să cadă. Copilul o priveşte neajutorat. După mai multe căzături în şanţ, aceasta reuşeşte să se ridice şi pleacă alături de băiat.

Localnicul care a filmat totul îi spune să nu mai bea. Femeia, vizibil deranjată că i se atrage atenţia, încearcă să lege câteva cuvinte şi se plânge că n-are bani să-şi ducă fiul la şcoală. „Şi banii îi dai pe bere? Aşa puţin câştigi şi dai pe bere?”, îi dă replica bărbatul. Femeia se scuză şi spune că, de fapt, e suc în PET.

Femeia are trei copii şi e cunoscută pentru consumul excesiv de alcool. Oamenii din sat spun că Poliţia locală a cerut intervenţia inspectorilor de la Protecţia Copilului, dar aceştia s-au limitat până acum la o simplă vizită. SURSA:  Adevărul.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?