VIDEO Priviți! Imagini incredibile, cu Cristoiu atacat de propriul motan!

VIDEO Priviți! Imagini incredibile, cu Cristoiu atacat de propriul motan!

Imagini incredibile, cu Cristoiu atacat de propriul motan!/Fraților, uneori animalele sunt mai inteligente decât stăpânii lor!

Momente penibile cu „maestrul” Ion Cristoiu. El a dorit sa atace „Regimul Iohannis-Orban-Arafat” folosindu-se de motanul familiei insa s-a trezit el insusi atacat de motan.

„Acest motan este tipul ideal pentru Regimul Iohannis-Orban-Arafat. Pentru ei, omul ideal este cel care vrea sa stea in casa. Asa trebuie sa fie toti romanii, ca motanul Tzontzy”, a incercat Cristoiu sa explice prezenta motanului in bratele sale.

Motanul insa nu avrut sa stea nicicum inca din prima clipa pentru a fi folosit de Cristoiu. Motanul chiar l-a atacat pe „maestru”.

 
 „Ce i-am facut eu de nu sta? Aoleo, uite a si iesit. A deschis usa si a sters-o. Mai avea un pic si ma batea”, s-a plans Cristoiu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale