VIDEO Priviți! „Luați-l cu totul”/Jandarmii, nouă intervenție agresivă împotriva unor protestatari, la doi ani după 10 august 2018

VIDEO Priviți! „Luați-l cu totul”/Jandarmii, nouă intervenție agresivă împotriva unor protestatari, la doi ani după 10 august 2018

Mai multi protestatari care doreau sa marcheze doi ani de la represiunea din Piata Victorie, pe 10 august 2018, au fost agresati de jandarmi si impiedicati sa se apropie de sediul MAI.

„Este un act cultural artistic. Sa va fie rusine”, a spus un protestatar, Marian Raduna, in timp ce jandarmii il impingeau. Raduna avea costum de „testoasa”, de interventie. Numerosi jandarmi s-au aflat in fata MAI.

 
El a incercat sa fuga catre sediul MAI, insa jandarmii au navalit pe el. „Luati-l cu totul”, s-a auzit ordinul unui jandarm.

Alti protestatari au tricouri albe si stau cu mainile sus sau in genunchi, aducand aminte de manifestantii care au fost batuti in urma cu doi ani. „Rusine sa va fie!”, scandeaza protestatarii.

Raduna a cerut sa vina ministrul Marcel Vela sa vorbeasca cu el: „Toti cei de aici au fost batuti pe 10 august 2018”.


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?