VIDEO Priviți!

VIDEO Priviți!

Un clip video amuzant dintr-o pădure din Caraș – Severin surprinde un urs care se scarpină de un copac. Clipul s-a viralizat instantaneu.

Imagini amuzante cu un urs care se scarpină de un arbore într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Teregova, filmarea fiind realizată cu ajutorul unei camere de monitorizare a faunei amplasată de colegul nostru Petru Stoicănescu., precizează mesajul care însoțește clipul, pe pagina de Facebook Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

Urșii apelează la această metodă, scărpinatul de trunchiurile rășinoaselor, pentru că rășina îi ajută la deparazitarea blănii.

Specialiștii Romsilva monitorizează tot timpul fauna. Pădurile administrate de Ocolul Silvic Teregova din cadrul Direcției Silvice Caraș – Severin oferă faunei un habitat sănătos, cu toate condițiile de liniște, hrană și adăpost.

În România, unde există una dintre cele mai dezvoltate populații de urs din Europa, urșii trăiesc în pădurile din zona montană a lanțului carpatic.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…