VIDEO Priviți ce cozi fac rușii la granița cu Georgia! În 2008, treceau cu tancurile

VIDEO Priviți ce cozi fac rușii la granița cu Georgia! În 2008, treceau cu tancurile

Rușii fug de mobilizarea declanșată de Putin și forțează granița. Cozi de 30 de kilometri au fost filmate la ieșirea din Rusia spre Georgia. Acum 14 ani, rușii treceau granița cu tancurile, scrie Newsweek .

Războiul dintre Rusia și Georgia din 2008 reprezintă un conflict armat între Georgia, pe de-o parte, și Federația Rusă pe cealaltă parte. Războiul a început în august 2008 ca urmare a unei operațiuni militare lansate de către forțele georgiene contra regimului separatist oset. Pe data de 8 august Rusia a trimis forțe în sprijinul oseților. În urma acestui război Osetia de Sud a fost recunoscută ca entitate statală de Federația Rusă, Georgia la rândul ei pierzând de facto controlul asupra acestei regiuni.

În fotografia de mai sus vedeți același loc în care Rusia invadează Gerogia (2008, sus) și o poză de azi în care rușii fug din țară prin același loc.

În video de mai sus vedeți o coloană de 30 de kilometri aștepotând să treacă din Rusia în Ucraina. Oamenii trec cu mașinile, bicileta sau chiar pe jos.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Qatar, țara în care pierzi 1.000 de dolari și iei banii înapoi a doua zi: Reportaj cu un caz aproape ireal

2 Ce conținea sticluța din care a băut Simona Halep la US Open, când a fost prinsă dopată

3 „M-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui”

4 Și doamna a „asexuat” cu Borcea?

5 Foarte interesante amănunte!