VIDEO Priviți ce este la Arad! Dăncilă, pusă iar pe fugă! Vizita de la Timișoara a fost anulată!

VIDEO Priviți ce este la Arad! Dăncilă, pusă iar pe fugă! Vizita de la Timișoara a fost anulată!

Priviți ce este la Arad! Dăncilă, pusă iar pe fugă! Vizita de la Timișoara a fost anulată! 

UPDATE: ”Sunt siderată de ce strigă oamenii, sunt oameni fără proiecte. Eu acționez românește”, a declarat Viorica Dăncilă la sosirea în Prefectura Arad, unde a intrat pe ușa din spate, potrivit Realitatea TV. Ea a plecat din prefectură în jurul orei 14.05.

Câteva sute de cetățeni protestează la această oră în fața prefecturii Arad, unde se află în vizită premierul Viorica Dăncilă. Se scadează ”PSD, ciuma roșie”, Hoții și Viorica nu uita, Aradul nu te vrea. Un protestatar a strigat ”Învățați să citiți”.

 Potrivit aradon.ro, la ora 13.30 premierul avea programată o întrevedere la Instituția Prefectului Arad, iar contestatarii Guvernului au aflat de vizita lui Dăncilă şi s-au mobilizat. Încă de la ora 12.30 zeci de arădeni se adunaseră în imediata apropiere a Prefecturii, venind cu pancarte şi bannere. Jandarmii erau şi ei prezenți pentru a asigura ordinea în zonă.

Din Arad, Viorica Dancila ar fi trebuit sa plece la Timisoara, dar si-a anulat vizita in acest oras de teama protestelor.

Premierul Viorica Dăncilă a fost întâmpinată cu proteste și la Cluj-Napoca. Pe traseul vizitei a fost întâmpinată de protestatari care au scandat lozinci antiguvernamentale.

În faţa Casei de Cultură a studenţilor, Viorica Dăncilă a fost aşteptată de circa 200 de protestatari, care au scandat lozinci antiguvernamentale. De asemenea, când premierul a sosit la Institutul Oncologic şi la Universitatea de Medicină şi Farmacie a fost aşteptată de peste 100 de protestatari, care au scandat, printre altele, „Hoţii”, „Demisia”, „Jos guvernul”, „PSD, ciuma roşie”, „Jandarmeria apără hoţia”.

Potrivit Ziua de Cluj, protestatarii au scandat „Casa de cultură, nu de impostură”, „Noi nu vom fi conduşi de hoţi”, „Ne e silă de Dăncilă” şi „Vrem inteligenţă, nu incompetenţă”. În contextul protestului, organizatorii întâlnirii au schimbat locaţia de teama huiduielilor, astfel că premierul Dăncilă, însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, au ajuns la o sală de nunți din complexul Mercur, din Gheorgheni, unde s-a întâlnit cu activul de partid.





Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”