VIDEO Priviți ce se întâmplă în Italia! Supermarketuri golite, nu se mai găsesc substanțe dezinfectante!

VIDEO Priviți ce se întâmplă în Italia! Supermarketuri golite, nu se mai găsesc substanțe dezinfectante!

Mii de milanezi au început să strângă provizii încă de vineri, când orașul a înregistrat primele cazuri oficiale de coronavirus, transmite  La Stampa .

Reporterii italieni au documentat zeci de cazuri de localnici care au plecat la cumpărături cu geamantanele sau trollere, în timp ce rafturile supermarketurilor s-au golit rapid.

În plus, în oraș nu se mai pot găsi dezindectanți domestici sau medicinali, dar nici măști de protecție – primele mărfuri care s-au epuizat rapid.

 
Milano:
 
Lodigiano:
 

Intorno ci sono decine di persone in un orario dove si solito il pubblico scarseggia: alcuni ragazzi con le mascherine, altri con le sciarpe tirate davanti a naso e bocca. Lo zucchero è finito e la signora riesce a mettere le mani sull’ultima bottiglia di candeggina. Il reparto di frutta e verdura è affollato come la vigilia di Natale mentre quello del pesce è chiuso. 

  

Nici magazinele online nu fac față cererii crescute de provizii, având probleme cu asigurarea stocurilor și livrarea din cauza măsurilor administrative luate în oraș.


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

4 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

5 Degringoladă la Rapid / Săpunaru, monument de nesimțire. „Ori te lași, ori îl dai afară”