VIDEO Priviți ce se întâmplă în Italia! Supermarketuri golite, nu se mai găsesc substanțe dezinfectante!

VIDEO Priviți ce se întâmplă în Italia! Supermarketuri golite, nu se mai găsesc substanțe dezinfectante!

Mii de milanezi au început să strângă provizii încă de vineri, când orașul a înregistrat primele cazuri oficiale de coronavirus, transmite La Stampa.

Reporterii italieni au documentat zeci de cazuri de localnici care au plecat la cumpărături cu geamantanele sau trollere, în timp ce rafturile supermarketurilor s-au golit rapid.

În plus, în oraș nu se mai pot găsi dezindectanți domestici sau medicinali, dar nici măști de protecție – primele mărfuri care s-au epuizat rapid.

 
Milano:
 
Lodigiano:
 

Intorno ci sono decine di persone in un orario dove si solito il pubblico scarseggia: alcuni ragazzi con le mascherine, altri con le sciarpe tirate davanti a naso e bocca. Lo zucchero è finito e la signora riesce a mettere le mani sull’ultima bottiglia di candeggina. Il reparto di frutta e verdura è affollato come la vigilia di Natale mentre quello del pesce è chiuso. 

  

Nici magazinele online nu fac față cererii crescute de provizii, având probleme cu asigurarea stocurilor și livrarea din cauza măsurilor administrative luate în oraș.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bordel în apartamentul unui preot din Bacău...

2 Imagini rare cu „Șmecherii României” pe Coasta de Azur

3 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

4 Numai în Ro se poate întâmpla așa ceva! Cică asta fura curent și are plângere penală!

5 Așa o fi?