VIDEO Priviți, covidioții s-au bătut între ei din cauza România TV!

VIDEO Priviți, covidioții s-au bătut între ei din cauza România TV!

O noua emisiune halucinanta la Romania TV. Dupa ce Codruta Cerva, militanta „anti-botnita” a fost agresata de alti manifestanti „anti-botnita” in Piata Victoriei, Romania TV a dat vina pe „rezistenti”.

Totul a pornit de la faptul ca organizatorul manifestatiei de duminica seara, Pompiliu Diplan, a enumerat si Romania TV printre posturile care „manipuleaza si dezinformeaza” in legatura cu pandemia. Codruta Cerva, invitata permanenta la acest post, a dorit sa-i smulga microfonul pentru a lua apararea RTV. Dupa ce a strigat „Rusine”, Cerva a fost agresata de un admirator al lui Diplan.

 „Eu intotdeauna am promovat la RTV protestele, am fost pro-proteste. In schimb am auzit de pe scena, domnul Diplan, organizatorul acestui protest a spus ‘Rusine, televiziunilor’, le-a enumerat pe toate, inclusiv Romania TV. Singurul post care ne-a promovat a fost Romania TV, adica nu inteleg de ce sa dai intr-o televiziune care te promoveaza si este alaturi de tine. Am vrut sa iau microfonul, nu a vurt sa-mi dea microfonul, tinea foarte strans de microfon, dupa care mi-a zis ‘Codruta Cerva, sa vina jandarmeria’. Eu decat atat le-am spus: ‘Rusine sa va fie, o televeziune care ne sustine si care este alaturi de noi, practic dati in aceasta televiziune’. Nu e corect si asa de-abia sunt protestele slabute”, s-a plans Codruta Cerva apoi la Romania TV.

Reporterul RTV prezent in piata a spus ca si el a fost atacat.

 „Unul din protestatari a vrut sa imi dea un pumn in fata. Nu a reusit, dar m-a impins si am cazut pe jos. Jandarmeria a intervenit, dar incidentul era deja consumat. Un barbat cu o ranga avea o ura vizibila fata de presa. Codruta Cerva a fost lovita la picior”, a declarat reporterul RTV Rafaelo Varga.

Romania TV a sustinut apoi ca de vina ar fi de fapt „rezistentii”, manifestantii pro-justitie.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!