VIDEO Priviți cu câtă ură se uită Tudorel Toader la ziariștii străini care încearcă să-i smulgă o declarație premierului analfabet al României!

VIDEO Priviți cu câtă ură se uită Tudorel Toader la ziariștii străini care încearcă să-i smulgă o declarație premierului analfabet al României!

Priviți cu câtă ură se uită Tudorel Toader la ziariștii străini care încearcă să-i smulgă o declarație premierului analfabet al României! Și ăsta este ministrul Justiției! În astfel de momente li se dezvăluie adevăratul caracter.

Vezi momentele penibile de la minutul 06:00:

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul justiției Tudorel Toader au evitat orice interacțiune cu presa după întâlnirea cu membri ai Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European.

Cei doi oficiali români au fost abordați de un jurnalist de la Euronews: „Doamnă prim-ministru, ce ați discutat astăzi cu Grupul S&D? Aveți vreo reacție? Doamnă prim-ministru? Doamnă prim-ministru? Veți continua cu referendumul? Putem obține un răspuns scurt, vă rog? Un comentariu legat de referendum? Ce a spus Grupul S&D despre căsătoria dintre homosexuali?”

Viorica Dăncilă nu a oferit niciun răspuns la toate aceste întrebări, timp în care a fost flancată de bodyguarzi. Alături de ea și de ministrul justiției s-a mai aflat și europarlamentarul Maria Grapini.

În studio, unul dintre jurnaliștii Euronews a vorbit despre această tiradă de întrebări: „Nu a fost foarte dornică să vorbească”.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...