VIDEO Priviți, cum a zbierat Dementul la un bărbat care i-a spus adevărul în față, la Dumbrăveni, Suceava! Fraților, ăsta trebuie internat!

VIDEO Priviți, cum a zbierat Dementul la un bărbat care i-a spus adevărul în față, la Dumbrăveni, Suceava! Fraților, ăsta trebuie internat!

Priviți, Dementul l-a jignit pe un bărbat care i-a spus adevărul în față, la Dumbrăveni! Fraților, ăsta trebuie internat! Președintele PSD Liviu Dragnea a avut o ieșire de om cu probleme nervoase la adresa unui participant la mitingul din comuna Dumbrăveni, județul Suceava, acolo unde șeful social-democraților a participat la conferința extraordinară pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava

În timpul unui discurs în care Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a partidelor din Opoziție, liderul PSD a vrut să le vorbească participanților și despre programul de guvernare.

Vezi video de la minutul 40:

Liviu Dragnea: Gândiți-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România... Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…