VIDEO Priviți, cum a zbierat Dementul la un bărbat care i-a spus adevărul în față, la Dumbrăveni, Suceava! Fraților, ăsta trebuie internat!

VIDEO Priviți, cum a zbierat Dementul la un bărbat care i-a spus adevărul în față, la Dumbrăveni, Suceava! Fraților, ăsta trebuie internat!

Priviți, Dementul l-a jignit pe un bărbat care i-a spus adevărul în față, la Dumbrăveni! Fraților, ăsta trebuie internat! Președintele PSD Liviu Dragnea a avut o ieșire de om cu probleme nervoase la adresa unui participant la mitingul din comuna Dumbrăveni, județul Suceava, acolo unde șeful social-democraților a participat la conferința extraordinară pentru alegerea conducerii filialei PSD Suceava

În timpul unui discurs în care Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a partidelor din Opoziție, liderul PSD a vrut să le vorbească participanților și despre programul de guvernare.

Vezi video de la minutul 40:

Liviu Dragnea: Gândiți-vă... zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România... 




Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă