VIDEO Priviți cum îi urcă în autobuze, ca pe vite, să-i ducă la mitingul PSD de la Craiova! Huo, nenorociților!

VIDEO Priviți cum îi urcă în autobuze, ca pe vite, să-i ducă la mitingul PSD de la Craiova! Huo, nenorociților!

 Priviți cum îi urcă în autobuze, ca pe vite, să-i ducă la mitingul PSD de la Craiova! Huo, nenorociților! Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel da publicitatii imagini cu zeci de de sateni care sunt imbarcati in autobuze pentru a fi adusi la mitingul PSD de la Craiova. 

„Zeci de oameni din satele Doljului sunt urcati acum in autobuze albe, spre Craiova, la mitingul lui Liviu Dragnea. In realitate, autobuzele astea ii tin pe loc, in jaf si nevoi.

Imaginile sunt din Unirea, inregistrate de un coleg din USR. Unirea a pierdut peste 1000 de locuitori in ultimi ani, oameni plecati in cautarea unui loc de munca din care sa-si intretina familiile ramase acasa. Cei care nu pleaca viseaza si ei ca vor avea conditii de viata ca afara.

Doljul e azi mai sarac cu 100 000 de suflete. Copiii ni se nasc in alte parti, bunicii se sting in singuratate si saracie”, scrie Prisnel pe Facebook.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

3 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…