VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!

VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au distrus două depozite strategice ale rușilor!

Priviți, dihăniile HIMARS au distrus două depozite strategice ale rușilor! Fortele ucrainene au aruncat in aer depozitul de munitii de la Iasinovataia, chiar de langa orasul Donetk, capitala separatistilor sustinuti de Rusia.

Trupele Kievului au reusit sa arunce in aer si depozitul de petrol de la Rovenki.

Ambele obiective sunt la mai multe zeci de kilometri departare de linia frontului ruso-ucrainean.

Exista și informatii ca la Iasinovataia ucrainenii au reusit sa distruga si cateva linii de cale ferata pe care rusii le folosesc pentru a aduce trupe si resurse pe front.


Atacurile ucrainene departe de linia frontului s-au intensificat in ultimele 2 saptamani, reusind sa atinga tinte aflate la 50 de kilometri departare.

Reusitele se datoreaza faptului ca ucrainenii folosesc artileria mobila HIMARS. Aceasta le permit sa atace tinte pe care cu greu le puteau atinge anterior.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

2 VIDEO Cu monstrul ăsta i-au „spart” ucrainenii pe ruși în Crimeea! / Americanii, se spune, și-au băgat și ei, puțin, codița...

3 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!

4 Armata SUA a urmărit luni un avion rusesc care a intrat de două ori în zona de identificare a apărării aeriene din Alaska

5 ULTIMA ORĂ Dezvăluiri în The Washington Post / Primele detalii despre „măcelul” din Crimeea! 10 avioane rusești au fost distruse!