VIDEO Priviți, interlopii, prinși când făceau campanie pentru PSD!

VIDEO Priviți, interlopii, prinși când făceau campanie pentru PSD!

Rise Project a publicat, joi, o inregistrare video in care membri ai Clanului Sportivilor au fost surprinsi in timp ce faceau propaganda electorala pentru PSD in comuna Popesti-Leordeni, situata chiar langa Bucuresti.

Clanul Sportivilor face campanie electorala pentru PSD, iar actiunea lor de marti noapte a degenerat intr-o urmarire spectaculoasa cu politia, anunta Rise Project pe Facebook.

Clanul Sportivilor face campanie electorală pentru PSD, iar acțiunea lor de marți noapte a degenerat într-o urmărire spectaculoasă cu poliția.
Intervenția interlopă a început în orașul Popești-Leordeni din sudul Capitalei și s-a terminat glorios într-o intersecție din cartierul Berceni, sectorul 4, care s-a umplut rapid cu bombardieri luminați de girofare.
La volanul Loganului alb, tamponat de două ori în timpul urmăririi, se afla chiar Marian Cenușă (Marian Bucur), un veteran al sindicatului mafiot. În dreapta sa ar fi fost Gabi Cioară (Gabriel Iordache), luptător MMA, condamnat în dosarul de crimă organizată al clanului și activist PSD Ilfov. Acesta din urmă, spun martorii, a sărit din mașină și s-a evaporat printre blocuri.
Împrăștiau materiale electorale ilegale, mai precis o publicație de campanie cu un articol unic despre primarul în funcție, Petre Iacob (Pro România). Aparent politică, miza reală se ridică la zeci de milioane de euro. Popești-Leordeni a devenit un el dorado imobiliar pentru două clanuri interlope, care construiesc cartiere rezidențiale acolo: Sportivii și Văncică.
Marian Cenușă se mișcă în brigadă cu samsarul Florian Puiu, alt nume vechi în grupare, fost secretar PSD Ilfov. Mașina lovită în timpul urmăririi a fost văzută ulterior la spălătoria auto din sectorul 5, a lui Puiu. Acesta e veriga care integrează Clanul Sportivilor în PSD.
RISE a investigat în iulie bătălia din sudul Capitalei. Citește "Când vorbește Mafia" aici: https://bit.ly/304k0aN
Refugiat din PSD în tabăra lui Ponta, Petre Iacob i-a acuzat public de șantaj pe foștii săi colegi de partid: Marian Sandu Niță, (fost prefect și actual candidat PSD la CJ Ilfov) și pe Florian Puiu, secretarul filialei. O înregistrare obținută de RISE arată chiar cum Florian Puiu presa un consilier județean să facă intervenții la primar pentru o adeverință de punere în posesie. Era vorba despre niște drepturi litigioase cumpărate de Tractor (Marian Alin), alt membru din Clanul Sportivilor.
Anterior, RISE a scris pe larg despre legăturile dintre Clanul Sportivilor și administrația locală a sectorului 4. Citește aici. https://bit.ly/360Hl0I
Incidentul a fost filmat de echipa de campanie a primarului în funcție și reprezintă un nou episod al războiului fratricid între foști și actuali PSD-iști.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România