VIDEO Priviți-le, e începutul sfârșitului pentru PSD! Rovana Plumb și Carmen Avram, fugărite de ieșenii furioși. Sunt zăpăcite, nu știau pe unde s-o apuce!

VIDEO Priviți-le, e începutul sfârșitului pentru PSD! Rovana Plumb și Carmen Avram, fugărite de ieșenii furioși. Sunt zăpăcite, nu știau pe unde s-o apuce!

Priviți-le, e începutul sfârșitului pentru PSD! Rovana Plumb și Carmen Avram, fugărite de ieșenii furioși. Sunt zăpăcite, nu știau pe unde s-o apuce! Liderii PSD au plecat in fuga dupa mitingul de la Iasi, in huiduielile a mii de oameni furiosi. Imagini postate de jurnalistii locali arata cum Rovana Plumb si Carmen Avram sunt scoase sub protectia bodyguarzilor din Piata Unirii.

După entuziasmul afișat pe scenă la mitingul PSD de la Iași, Rovana Plumb n-a mai părut atât de sigură pe ea când a trebuit să parcurgă la plecare drumul până la mașină.

Într-un video postat pe youtube, numărul 1 de pe listele PSD apare destul de agitată de prezența protestatarilor. Deși era înconjurată de oamenii de la partid, ea nu pare deloc liniștită auzind huiduielile.

„Nu știu, adu-mi mașina. Nu pot să ies, mă bag și eu printre oameni. Doamne, Dumnezeule, cum e”, spune Plumb care se amestecă printre pesediștii din jurul său.

Carmen Avram a fost bagata in sediul unei agentii, fiind si ea protejata de doi barbati vanjosi. Mii de oameni scandeaza in jur „Hotii!” si „Rusine!”.

Pe imaginile publicate de Iași1.ro, se mai vede cum unul dintre bărbați își ține mâna peste umerii lui Carmen Avram, privind mereu atent în sus și împrejur.

Pe de altă parte, Ziarul de Iași scrie că un tânăr care s-a apropiat de Liviu Dragnea a strigat către liderul PSD cuvinte vulgare. Potrivit sursei citate, omul a fost redus repede la tăcere de susținători ai PSD.

Ziarul de Iași mai arată că Dragnea a avut probleme și cu un pensionar. Acesta din urmă, aflat foarte aproape, a strigat, în timpul discursul liderului PSD, celebrul slogan, „m*** PSD“, iar Dragnea l-ar fi auzit. Potrivit Ziarului de Iași, o femeie l-a pălmuit de câteva ori pe respectivul pensionar, iar alți l-au împins în spate, într-o ploaie de lovituri.

 

Peste 6.000 de ieseni au ocupat Piata Unirii dupa ce pesedistii au plecat grabiti la finalul mitingului de sustinere a lui Liviu Dragnea.

Protestatarii au intrat in Piata Unirii fluturand steaguri tricolore si scandand lozinci anti-PSD.



Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?