VIDEO Priviți-o pe această româncă, venită la protest din Germania, izbucnind în lacrimi când vorbește despre soarta țării ei!

VIDEO Priviți-o pe această româncă, venită la protest din Germania, izbucnind în lacrimi când vorbește despre soarta țării ei!

Priviți-o pe această româncă, venită la protest din Germania, izbucnind în lacrimi când vorbește despre soarta țării ei! Se îneacă de plâns în momentul în care pronunță cuvântul România! S-au întors, spun ei, să-și facă vocea auzită, să ceară demisia Guvernului și o clasă politică liberă de penali.

Sunt cei care după tumultoșii ani de tranziție nu și-au mai găsit locul într-o țară care a îngropat totul, de la industrie, la turism, trecând prin învățământ, cercetare, cultură, sport și lista poate continua. Sau tineri care au plecat să-și facă un rost peste hotare, unde orele grele de studiu din universități le sunt apreciate și răsplătite pe măsură. Oameni din toate colțurile Europei, unii care încă tânjesc după rudele și prietenii de acasă, alții plecați de ani de zile, ale căror legături cu țara s-au rupt.  Uniți însă de o dorință comună: de a-și vedea România condusă de oameni competenți. O Românie în care legea este respectată și aplicată.

Mulți spun că s-ar întoarce dacă autoritățile le-ar oferi șansa unui trai decent. Una dintre protestatarele care va fi prezentă mâine în Piața Victoriei a izbucnit în lacrimi în fața camerelor, atunci când a vorbit despre oamenii capabili de aici și șansa României de a deveni o „țară normală”.

„În momentul în care avem un Guvern cu care putem discuta, care are interesul cetățeanului, în aceste condiții m-aș întoarce. Și cum v-am spus, mi-ar plăcea să mă implic în anumite sfere sau puncte în care aș putea să ajut la dezvoltarea României, pentru că România poate să fie o țară normală, pentru că avem oameni capabili”, a spus, printre lacrimi, românca plecată în diaspora, care s-a întors acasă pentru mitingul de mâine din Piața Victoriei.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”