VIDEO Priviți, până și ai ei au dat ochii peste cap când a zis că e la Hunedoara, când, de fapt, era la Suceava! Doamne, proastă mai e!

VIDEO Priviți, până și ai ei au dat ochii peste cap când a zis că e la Hunedoara, când, de fapt, era la Suceava! Doamne, proastă mai e!

 Priviți, până și ai ei au dat ochii peste cap când a zis că e la Hunedoara, când, de fapt, era la Suceava! Doamne, proastă mai e!
 
Premierul Viorica Dăncilă, cunoscută în special pentru gafele sale – de la greșeli de exprimare, la gafe diplomatice și confuzii impardonabile – a comis marți o nouă eroare: aflată într-o vizită în județul Suceava, șefa guvernului a declarat că se află în Hunedoara.

”Bună ziua! Aș vrea să încep prin a le ura la mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc azi ziua onomastică. Suntem într-o vizită în județul Hunedoara, vizită…”, și-a început Dăncila conferința de presă.

”Suceava”, i-a șoptit președintele PSD Suceava, Ioan Stan.

”În județul Suceava. Am fost în mai multe județe, în Hunedoara, am fost în județul Sălaj, am fost în Maramureș, vom pleca în județul Vaslui. Sunt foarte multe județe pe care vrem să le vizităm”, a continuat Viorica Dăncilă.

Șefa guvernului a făcut apoi o nouă confuzie: a spus că președintele PSD Suceava, Ion Stan, este senator, în vreme ce acesta este deputat.

”Am efectuat această vizită la invitația domnului senator Stan, având în vedere că aici este o problemă semnalată de mai mulți primari, legată de utilități și mediu”, a spus Dăncilă, fără a mai fi corectată, de această dată, de deputatul Ion Stan.

 

O gafă similară, dar de o gravitate mult mai mare și impardonabilă pentru un șef de guvern, a făcut Viorica Dăncilă a făcut pe 26 iulie 2018. Aflată în vizită oficială în Muntenegru, Dăncilă a spus, în cadrul conferinței comune cu premierul muntenegrean, că îi pare bine să fie la Pristina, capitala Kosovo, stat nerecunoscut de România.

Viorica Dăncilă a fost corectată de translatorul oficial, care a spus Podgorica (capitala statului Muntenegru), în loc de Pristina.

Mai mult, de pe contul oficial de Youtube al Guvernului muntenegrean, Vioricăi Dăncilă i-a fost tăiat sunetul când spune Pristina în loc de Podgorica.

Deși conferința comună de presă a Vioricăi Dăncilă cu omologul său de la Podgorica, Duško Marković, a fost live pe pagina de Facebook a Guvernului României, transmisiunea a fost întreruptă, iar înregistrarea a fost ulterior ștearsă în întregime.

Înregistrarea cu gafa jenantă a Vioricăi Dăncilă a fost postată pe pagina de Facebook ”Secția politic” de la Realitatea TV.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”