VIDEO Priviți, premierul Noii Zeelande dădea un interviu la TV când capitala a fost lovită de un cutremur de 5,8

VIDEO Priviți, premierul Noii Zeelande dădea un interviu la TV când capitala a fost lovită de un cutremur de 5,8

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern nu a fost deloc tulburată de cutremurul care a lovit luni capitala Wellington în timp ce făcea un interviu live, ea continuând să dea declarații, transmite Reuters.

Wellington și zonele din jur au fost zguduite de un seism de magnitudine 5,8, produs la o adâncime de 37 de kilometri. Când a avut loc cutremurul, Ardern dădea declarații în direct pentru o televiziune din clădirea parlamentului, supranumită Stupul.

”Avem un mic cutremur aici, Ryan”, i-a spus ea gazdei emisiunii, Ryan Bridge, în timp ce ea, camera care o filma și alte lucruri din jur se mișcau din cauza seismului.

”Chiar o zguduială serioasă aici… poate vezi lucruri mișcând în spatele meu. Stupul se mișcă ceva mai mult”, a continuat premierul neozeerlandez.

Ea l-a asigurat pe Ryan Bridge că e în siguranță și interviul a continuat: ”Suntem bine, nu suntem sub corpuri de iluminat care să atârne, iar clădirea este rezistentă din punct de vedere structural”.

Înregistrarea momentului a devenit rapid virală pe rețelele sociale.Ardern, premier din 2017, este deosebit de populară în Noua Zeelandă pentru modul cum a gestionat mai multe crize, printre care atacul din Christchurch de anul trecut, erupția vulcanică din decembrie și actuala pandemie de coronavirus.

Deși până acum nu s-au raportat daune sau răniți în urma cutremurului, acesta a durat mai mult de 30 de secunde și a provocat panică în Wellington, multe persoane aflate la muncă sau acasă ascunzându-se sub mese pentru protecție, mai notează Reuters.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

2 Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

3 Trimis la dezalcoolizare? / Maior va fi ambasadorul României la Aman, în Iordania

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Ionuț Nasleu, fostul șef al Piețelor din Timișoara, a fost reținut pe aeroportul Otopeni