VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a filmat pe toți!

VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a filmat pe toți!

Lipitorul de etichete din acest clip este fostul comisar de poliție, Petru Pitcovici zis "Pepi", cercetat în trei dosare de trafic. Două cu droguri și unul cu influență.
 
În cutii se aflau chiar măștile neconforme din dosarul Unifarm.
 
Se întâmpla pe 16 martie, în Istanbul, suburbia Küçükçekmece.
România tocmai intrase în stare de urgență. Nu existau echipamente medicale elementare în spitale. Explodau prețurile peste tot, iar șeful Unifarm tocmai negociase o șpagă de 760.000 de euro cu intermediarul de rebuturi turcești, acuză DNA acum.
 
Pe etichete, scrie numele contractantului Unifarm: BSG Business Select.
 
În actele firmei, apare actuala iubită a comisarului Pepi, Simona Ciulavu. Femeia a fost condamnată în primul dosar de crimă organizată al Clanului Sportivilor și a lucrat în subordinea lui Ludovic Orban la Primăria Capitalei și Ministerul Transporturilor. Citește "Felia interlopă din afacerea cu măști" aici: https://bit.ly/31XmGbY
 
Clipurile și pozele arată beneficiarii reali ai combinației și au fost făcute special pentru a-l asigura atunci pe Adrian Ionel, directorul Unifarm, că marfa a plecat spre România. Întârziase mai multe zile, Unifarm era sub presiune, făcuse deja plata, iar Ionel dădea semne de nervozitate.
 
Așa că Pitcovici s-a dus personal în Turcia ca să urgenteze treaba la producător, să vegheze încărcarea și transportul. Au urmat apoi alte probleme. Turcia a suspendat exporturile, TIR-urile au tras pe dreapta, era nevoie de intervenții guvernamentale.
 
Ne-a povestit asta chiar Ludovic Orban:
 
"(...) Am intervenit atât eu, cât și alți miniștri, pentru ca Turcia să deblocheze cantitățile contractate, fie prin ONAC, fie prin Unifarm, fie prin Crucea Roșie. Nu e pentru o firmă anume. Am vorbit inclusiv cu vicepreședintele Turciei. Am făcut demersuri pentru că noi aveam contracte semnate care trebuiau livrate din Turcia. Erau mai multe cu furnizori de acolo, înghețate ca urmare a interdicției de export dată de autoritățile turce și am intervenit pentru deblocarea cantităților contractate. E vorba despre produse medicale pentru România.”
 
Produsele medicale "pentru România" sunt însă neconforme, a constatat laboratorul special al Armatei pentru RISE ( https://bit.ly/2ZbDPwN ). Ne demonstrase deja un medic înainte ( https://bit.ly/3gDWLKw ). Confirmă și DNA acum. Măștile trebuiau să apere medicii din prima linie în zilele de vârf ale pandemiei.
 
Imaginile au circulat exclusiv pe filiera afacerii investigată acum la DNA. De la comisarul Petru Pitcovici, au ajuns la un controversat afacerist turc de etnie kurdă (Mehmet Turan), implicat în mai multe cazuri de evaziune și trafic cu medicamente. Cel din urmă e partenerul fostului polițist și, totodată, omul cu contacte în Turcia.
 
Kurdul i le-a trimis lui Andre Jaderian, intermediarul care ar fi negociat mita cu directorul Unifarm la celebrul restaurant "Bârlogul Lupilor" din cartierul bucureștean Drumul Taberei. Jaderian și Ionel s-au cunoscut în loja masonică pe care o frecventează.
 
Implicat în operațiuni cu narcotice, Petru Pitcovici a fost, în paralel, ofițer la Direcția Antidrog, apoi a condus Direcția Generală Anticorupție din Poliția Română.
Adrian Ionel se află sub control judiciar. Ieri a fiost confruntat cu denunțătorii.
 
Culmea, măștile turcești cumpărate de Guvern pentru medici, prin Unifarm, sunt mai proaste decât cele traficate de Clanul Cămătarilor în mijlocul stării de urgență ( https://bit.ly/3e6CETn ).
 
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...