VIDEO Priviți, soldați ruși filmați furând găini dintr-o curte, în Ucraina

VIDEO Priviți, soldați ruși filmați furând găini dintr-o curte, în Ucraina

Problemele logistice cu care se confruntă armata rusă în Ucraina sunt destul de serioase, iar în multe locuri avansul militarilor a fost blocat. În unele localități rușii au fost filmați cum spărgeau magazine și furau alimente.

Soldati rusi care fura gainiFoto: Colaj foto

O nouă filmare apărută pe rețelele de socializare realizată într-unul din satele ocupate de armata rusă în Ucraina arată cum soldații ruși aleargă să prindă niște găini dintr-o curte. Pe imagini se văd trei soldați ruși care încearcă să lovească găinile cu un băț și le adună într-un sac.

După atacurile și avansul trupelor din primele zile după ce au traversat granița, în multe locuri trupele rusești au părut că s-au blocat.

Oficialii americani au spus că rușii se confruntă cu probleme logistice de bază, ducând lipsă de alimente și combustibil, iar unele unități par să fi avut moralul scăzut.

Soldații au primit mâncare și combustibil pentru doar două-trei zile, după cum arată și numeroasele videoclipuri postate încă de săptămâna trecută pe platformele social media cu militari ruși ieșiți la furat de alimente, care au primit rații expirate de ani de zile sau rămași cu blindatul fără combustibil în mijlocul drumului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...