VIDEO Priviți unde s-a ajuns în America!

Situaţia devinte tot mai gravă pe fondul protestelor recente din SUA, unde în mai multe oraşe au început de zilele trecute violenţele. Proteste violente au loc în zeci de oraşe din Statele Unite, după moartea lui George Floyd. În oraşul Salt Lake City un bărbat a oferit un reacţie ieşită din comun în timpul violenţelor provocate de protestele din SUA, ca urmare a morţii lui George Floyd, potrivit Mediafax.

Acesta a strigat pe geamul maşinii All Lives Matter, un slogan care a ajuns să fie asociat cu critica mişcării Black Lives Matter, apoi s-a dat jos din maşină şi a folosit un arc cu săgeţi împotriva protestarilor.

„El a ieşit din maşină, a strigat „Gata. Asta este” şi a tras în mulţime, înainte de a fi atacat”, a scris pe Twitter utilizatorul @Gingersonfire, care a postat şi un videoclip cu acest incident.

„El striga în gura mare, apoi şi-a îndreptat arcul spre un bărbat de culoare din spatele meu. Bărbatul a văzut ce se întâmpla şi a sărit pe el.”

Brandon McCormick este atacatorul, identificat în cadrul unei televiziuni locale şi nu este clar dacă acesta a tras efectiv o săgeată în oameni. Între timp, poliţia l-a reţinut pe McCormick, care mai deţinea şi un cuţit, plin de sânge după ce protestatarii l-au atacat atunci când voia să folosească arcul.

„Mai întâi m-am bătut când am strigat: „All Lives Matter”, apoi am scos armele, m-am bătut cu ei, apoi poliţiştii m-au luat, iar maşina mea a fost vandalizată”, a spus el.

McCormick a susţinut că doi bărbaţi de culoare „m-au bătut prin fereastra mea deschisă” înainte să iasă cu arcul şi săgeata. „Sunt un civil care s-a schimbat, mi-am schimbat viaţa, susţin forţele de ordine”, a spus el, adăugând: „Ştiu că unii poliţişti sunt răi”.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

3 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!