VIDEO Proasta României a citit azi „douăzeci - douăzeci” în loc de anul 2020!!! Fraților, asta n-o face niciun copil de trei ani!

VIDEO Proasta României a citit azi „douăzeci - douăzeci” în loc de anul 2020!!! Fraților, asta n-o face niciun copil de trei ani!

 Proasta României a citit azi „douăzeci - douăzeci” în loc de anul 2020!!! Fraților, asta n-o face niciun copil de trei ani! Proasta României a vorbit, la începutul şedinţei de Guvern, despre modernizarea stadionului Giuleşti în perspectiva CampionatuluI European de fotbal din 2020, an pe care Viorica Dăncilă l-a pronunţat „douăzeci-douăzeci“.

„Anul două zeci două zeci? Oare nu mai avem oameni capabili să conducă ţara asta?“, a fost unul dintre comentariile critice postate de români pe site-ul Guvernului.

„Tot astăzi adoptăm în perspectiva Euro douăzeci douăzeci ( adică 2020 - n.r) şi hotărârea Guvernului privind aprobarea indicatorilor tehnico-econimici pentru modernizarea şi consolidarea stadionului Giuleşti, realizat de Compania Naţională de Investiţii“, a spus Proasta României la începutul şedinţei de Guvern.

La minutul 1.35:

Pe site-ul Guvernului, acolo unde a fost postat discursul premierului Dăncilă de la începutul şedinţei de Guvern, au început să curgă comentarii critice.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție