VIDEO Proasta României a încurcat borcanele și-n Spania. Priviți-o cum se uită la premierul spaniol să vadă cum semnează documentele!

VIDEO Proasta României a încurcat borcanele și-n Spania. Priviți-o cum se uită la premierul spaniol să vadă cum semnează documentele!

Proasta României a încurcat borcanele și-n Spania. Priviți-o cum se uită la premierul spaniol să vadă cum semnează documentele! 

Premierul Dancila a comis o noua gafa, joi, in timpul vizitei oficiale in Spania. Ea a s-a asezat pe scaunul rezernat premierului spaniol, Pedro Sanchez, insa a fost ridicata imediat de un reprezentant al protocolului de la Madrid.

Vedeți aici momentul penibil:

Viorica Dancila s-a intalnit joi cu omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, la Palatul Moncloa. Dancila a gafat si de aceasta data, premierul roman s-a asezat pe scaunul celui spaniol, fiind ridicata de un oficial din partea gazdelor. Acest moment nu apare in imaginile oficiale postate pe pagina de YouTube a Guvernului Romaniei, dar poate fi vazut in filmarea agentiei de stiri spaniole Atlas, mentioneaza Stirile Pro TV.

Mai jos, versiunea cenzurata prezentata de guvernul român:

Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 „Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani” / Surprinzătoarele dezvăluiri despre originea etnică a lui Cristi Borcea