VIDEO Proasta României a încurcat borcanele și-n Spania. Priviți-o cum se uită la premierul spaniol să vadă cum semnează documentele!

VIDEO Proasta României a încurcat borcanele și-n Spania. Priviți-o cum se uită la premierul spaniol să vadă cum semnează documentele!

Proasta României a încurcat borcanele și-n Spania. Priviți-o cum se uită la premierul spaniol să vadă cum semnează documentele! 

Premierul Dancila a comis o noua gafa, joi, in timpul vizitei oficiale in Spania. Ea a s-a asezat pe scaunul rezernat premierului spaniol, Pedro Sanchez, insa a fost ridicata imediat de un reprezentant al protocolului de la Madrid.

Vedeți aici momentul penibil:

Viorica Dancila s-a intalnit joi cu omologul sau spaniol, Pedro Sanchez, la Palatul Moncloa. Dancila a gafat si de aceasta data, premierul roman s-a asezat pe scaunul celui spaniol, fiind ridicata de un oficial din partea gazdelor. Acest moment nu apare in imaginile oficiale postate pe pagina de YouTube a Guvernului Romaniei, dar poate fi vazut in filmarea agentiei de stiri spaniole Atlas, mentioneaza Stirile Pro TV.

Mai jos, versiunea cenzurata prezentata de guvernul român:





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...