VIDEO Proasta României a trecut la asasinarea limbii române! Nu știe cuvinte uzuale, cacofonia este la ea acasă!

VIDEO Proasta României a trecut la asasinarea limbii române! Nu știe cuvinte uzuale, cacofonia este la ea acasă!

Proasta României a trecut la asasinarea limbii române! Nu știe cuvinte uzuale, cacofonia este la ea acasă! Fraților, suntem umiliți ca nație de acești teleormăneni nesimțiți! Ce limbă vorbește premierul Romaniei? „Am toată increderea că echipa care am venit vor găsi soluții”. Un nou discurs de semianalfabetă! A spus indentifica în loc de identifica! A făcut și o cacofonie de copil de trei ani: astfel se explică că...
Proasta României s-a aflat, joi, intr-o vizita oficiala in Dambovița. Este prima vizita în țară, de la preluarea mandatului în fruntea Executivului. Proasta a susținut un discurs fără să citească de pe foaie, cum ne-a obișnuit până acum, astfel încât a comis greșeli gramaticale grave.

Într-un discurs pe care l-a susținut la Consiliul Județean Dâmbovița, în fața primarilor și oficialităților din județ, Dancila a comis o serie de erori grave de limbă română. Într-o singură frază a reușit să comită mai multe dezacorduri ucigătoare.

„Am toată încrederea că echipa care am venit vor găsi soluții și cred că cu aceste soluții veți rezolva o parte din problemele care le aveți”, a declarat Dăncilă. Varianta corectă, în limba română, ar fi fost următoarea: „Am toată încrederea echipa cu care am venit va găsi soluții și cred că cu aceste solutii veți rezolva o parte din problemele pe care le aveți”.

Vezi video de la minutul 1.40:

 

Dăncilă a fost însoțită de mai multi miniștri, precum Paul Stănescu, Rovana Plumb și Eugen Teodorovici. Ministrul Finanțelor era vădit jenat când a auzit cum se chinuie Dancilă să vorbească în limba română.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa