VIDEO Proasta României a uitat cum îl cheamă pe premierul eston deși au petrecut două zile împreună! Imaginile sunt rușinoase pentru orice român!

VIDEO Proasta României a uitat cum îl cheamă pe premierul eston deși au petrecut două zile împreună! Imaginile sunt rușinoase pentru orice român!

Proasta României a uitat cum îl cheamă pe premierul eston deși au petrecut două zile împreună! Imaginile sunt rușinoase pentru orice român! În plină conferință de presă cu premierul Estoniei la Constanța, Proasta a uitat numele acestuia, amintindu-i în primă fază doar prenumele. După ce i-a pronunțat prenumele, Dăncilă a făcut o pauză lungă, s-a uitat spre consilieri și a adăugat și numele de familie al lui Jüri Ratas.

După ce a primit flori de la autoritățile constănțene, Proasta a rămas stânjenită pe pistă, în spatele oficialului care îl saluta pe premierul eston. Cum nu știa ce să facă mai departe, a cerut ajutorul consilierului Anca Alexandrescu. Proasta voia să afle dacă trebuie să stea să primească onorul de la soldații de gardă sau poate pleca mai departe. A fost lămurită prin semne care par să spună: ,,Nu, salutăm și plecăm".

Și au plecat spre o nouă gafă. La conferința de presă, Proasta i-a uitat numele premierului eston. Cu toate că cei doi au avut mai multe discuții în ultimele zile și au zburat împreună către România, Dăncilă i-a reținut doar prenumele, Iuri, și a fost nevoită să apeleze iar la ajutorul consilierei, informează Realitatea.

Bâlbele Proastei au fost completate de o gafă de protocol: drapelul oficial al Estoniei a fost arborat greșit în sala de conferințe din Constanța. Cel care a rezolvat problema a fost chiar premierul eston, potrivit Realitatea TV. Juri Ratas a rearanjat corect drapelul țării sale.





Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia