VIDEO Proasta României a uitat cum îl cheamă pe premierul eston deși au petrecut două zile împreună! Imaginile sunt rușinoase pentru orice român!

VIDEO Proasta României a uitat cum îl cheamă pe premierul eston deși au petrecut două zile împreună! Imaginile sunt rușinoase pentru orice român!

Proasta României a uitat cum îl cheamă pe premierul eston deși au petrecut două zile împreună! Imaginile sunt rușinoase pentru orice român! În plină conferință de presă cu premierul Estoniei la Constanța, Proasta a uitat numele acestuia, amintindu-i în primă fază doar prenumele. După ce i-a pronunțat prenumele, Dăncilă a făcut o pauză lungă, s-a uitat spre consilieri și a adăugat și numele de familie al lui Jüri Ratas.

După ce a primit flori de la autoritățile constănțene, Proasta a rămas stânjenită pe pistă, în spatele oficialului care îl saluta pe premierul eston. Cum nu știa ce să facă mai departe, a cerut ajutorul consilierului Anca Alexandrescu. Proasta voia să afle dacă trebuie să stea să primească onorul de la soldații de gardă sau poate pleca mai departe. A fost lămurită prin semne care par să spună: ,,Nu, salutăm și plecăm".

Și au plecat spre o nouă gafă. La conferința de presă, Proasta i-a uitat numele premierului eston. Cu toate că cei doi au avut mai multe discuții în ultimele zile și au zburat împreună către România, Dăncilă i-a reținut doar prenumele, Iuri, și a fost nevoită să apeleze iar la ajutorul consilierei, informează Realitatea.

Bâlbele Proastei au fost completate de o gafă de protocol: drapelul oficial al Estoniei a fost arborat greșit în sala de conferințe din Constanța. Cel care a rezolvat problema a fost chiar premierul eston, potrivit Realitatea TV. Juri Ratas a rearanjat corect drapelul țării sale.

Citește și:

populare
astăzi

1 „Singurul lucru pe care îl pot recomanda familiei Sterp este o invitație spre lectura cărții Niște țărani, scrisă de regretatul Dinu Săraru”

2 Se anunță furtuni severe în România. Județele care intră sub cod portocaliu

3 „Sunt pe moarte, am cancer. Vreau să-mi curăț conștiința și să spun tot adevărul despre Emanuela Orlandi"

4 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

5 Horoscop marți, 28 mai. Săgetătorii vor trăi o dezamăgire, în timp ce Scorpionii vor avea parte de o situație neașteptată