VIDEO Profesor de la Jean Monnet, sex oral simulat cu o elevă

VIDEO Profesor de la Jean Monnet, sex oral simulat cu o elevă

Un profesor de la Jean Monnet a fost filmat la o petrecere privată în timp ce realiza scene demne pentru filmele pentru adulți cu o elevă din același liceu. Click! publică, în exclusivitate, dezvăluiri din cel mai nou scandal din învățământ, după ce adolescenții s-au distrat împreună cu profesorul de muzică, care simula sexul oral cu tânăra de doar 16 ani, dezvăluie Click .

Click ! a intrat în posesia unor filmulețe și dezvăluiri de ultimă oră, în care protagonist este D. A. Sorin, profesor de muzică la Jean Monnet, un liceu de prestigiu din Capitală. Cadrul didactic a fost prezent la petrecere în calitate de stripper, după ce adolescenții l-au închiriat de pe un site dedicat adulților.
Astfel, noi am aflat că profesorul de muzică de la Jean Monnet mai avea un loc de muncă, anume cel de dansator la petreceri private. Nu vorbim de dansuri pentru copii, ci de petreceri în care D. A. Sorin se dezbracă și mimează scene erotice. Așa s-a întâmplat și în seara de sâmbătă, 20 noiembrie, când a fost filmat în timp ce executa mai multe mișcări lascive, ba chiar a atins sărbătorita în zone intime și a mimat împreună cu ea mai multe poziții sexuale.

Scene scandaloase cu elevul și profesorul de muzică

Impardonabil este faptul profesorul de muzică a luat parte la o petrecere cu minori, iar adolescenta cu care a dansat lasciv are doar 16 ani, elevă și ea la liceul Jean Monnet. Tinerii din liceu știau de situația cadrului didactic, motiv pentru care au decis să se distreze împreună cu acesta la petrecerea privată, unde au participat mai bine de 15 adolescenți, toți minori. Filmul scandalos în care profesorul stripper de la Jean Monnet mimează scene erotice cu o adolescentă de 16 ani, din același liceu, a ajuns în atenția Click!, iar imaginile le postăm, în exclusivitate.

Petrecerea cu minori a avut loc sâmbătă, 20 noiembrie

Din sursele noastre, conducerea Jean Monnet a aflat la scurt timp de scenele demne pentru filme pentru adulți de la petrecere, în care implicați au fost elevii și un profesor stripper, iar directoarea instituției de învățământ l-ar fi escortat pe bărbat când ar fi venit la serviciu, luni, în biroul său. Profesorul de muzică a fost sfătuit să-și dea demisia, în urma evenimentelor ce au avut loc, sâmbătă, înainte să izbucnească un scandal.D. A. Sorin a fost profesor de muzică în cadrul liceului Jean Monnet pentru o perioadă scurtă de timp și a fost angajat cu jumătate de normă. Citiți pe Adevarul.ro reacția uimitoare a Directorului adjunct al liceului Jean Monnet, Prof.Diana Răducanu, dar și a Inspectoratul Municipiului București.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…

2 Voi ați citit ce scria Dan Alexe acum câțiva ani despre Austria, băncile ei și legătura cu Croația?

3 Premierul Ciucă aruncă dinamita: Nivelul relațiilor cu Austria va scădea la nivelul însărcinatului cu afaceri externe la Viena

4 Fotografia asta o fi trucată?

5 Loredana Groza, în ipostaze care par desprinse din filme pentru adulți...