VIDEO Profesor de la Stanford: „Extratereștrii au fost pe Pământ de mult timp”

VIDEO Profesor de la Stanford: „Extratereștrii au fost pe Pământ de mult timp”

În timpul conferinței SALT iConnections desfășurată săptămâna trecută în Manhattan, din New York, Statele Unite, dr. Garry Nolan, profesor de la Universitatea Stanford a făcut câteva declarații care surprind lumea. El a spus că ”extratereștrii au fost pe Pământ de mult timp și sunt încă aici”.

În plus, Nolan susține că există experți care lucrează la ingineria inversă a navelor spațiale prăbușite necunoscute și că există ”dovezi convingătoare” privind obiectele zburătoare neidentificate – OZN-uri -, iar guvernul american cercetează acest fenomen neobișnuit, potrivit Fox News .

Dr. Garry Nolan a făcut declarațiile îndrăznețe în timpul conferinței SALT iConnections de săptămâna trecută din Manhattan, New York, în timpul unei sesiuni numită „Pentagonul, inteligența extraterestră și OZN-urile prăbușite”.

Gazda, Alex Klokus, a spus că este greu de crezut acest lucru și i-a cerut să atribuie o probabilitate acelei afirmații că viața extraterestră a vizitat Pământul. „100 la sută”, a răspuns Nolan.

„Cred că este o formă avansată de inteligență care folosește un fel de intermediari”, a spus Nolan. „Nu este problema că se plimbă printre noi purtând un costum de piele. O să pui acolo ceva despre care eu îl consider un test de inteligență.”

El a spus că ”este ca și la triburile native din America de Sud când au văzut pentru prima dată navele spaniole. Nu știau ce văd, dar era ieșit din comun. Ei nu știau ce văd sau cine sunt sau ce urmează”, a spus Nolan.

„Apar și spun cine dintre voi este suficient de inteligent pentru a realiza la ce privești... „Poți să vezi ce este în fața ta pentru ceea ce este cu adevărat? Puteți vedea punctul de date anormal?"

„Cea mai convingătoare dovadă”, potrivit lui Nolan, este modul în care guvernul SUA a gestionat UAP-urile – fenomene anormale neidentificate, care este un cuvânt derivat din guvern care înseamnă OZN – în ultimii doi ani.

Aceasta include crearea Biroului de Rezolvare a Anomaliilor pentru toate domeniile (AARO) în cadrul Departamentului de Apărare, care are sarcina de a investiga potențialele observații ale aparițiilor OZN și audierile publice ale Senatului despre OZN-uri.

Cea mai recentă audiere a avut loc pe 19 aprilie în fața Subcomisiei pentru amenințări și capacități emergente pentru serviciile armate din Senat, despre care Nolan a spus că „a creat un cuib de viespi în Washington”.

„Apoi experiențele mele personale cu o persoană care a fost implicată în colectarea informațiilor originale”, a spus Nolan, „și experiențele mele cu oameni care au lucrat sau lucrează la programe de inginerie inversă ale navelor spațiale doborâte”. Nolan a spus că cunoștea oameni care lucrau la ingineria inversă a unei nave spațiale doborâte.

"Nu sunt îngrijorat că (extratereștrii) vin și ne năvălesc sau ne iau femeile și copiii. Aceasta nu este preocuparea mea. Preocuparea mea este cum le folosim."


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”