VIDEO Propagandiștii lui Putin, cu nervii la pământ după atacul din Crimeea: „Ar trebui să bombardeze Moscova? Să atace Sankt Petersburg? Ce ar trebui să facă?”

VIDEO Propagandiștii lui Putin, cu nervii la pământ după atacul din Crimeea: „Ar trebui să bombardeze Moscova? Să atace Sankt Petersburg? Ce ar trebui să facă?”

Propagandistul rus Volodimir Solovyov este în panică și așteaptă ca forțele armate ucrainene să lovească Moscova, Sankt Petersburg și Soci după exploziile de la baza aeriană a armatei ruse de lângă Novofedorivka, în Crimeea.

În programul său de pe YouTube, jurnalistul în slujba lui Putin cere nervos conducerii ruse să răspundă incidentului din peninsula anexată.

"Care este linia roșie, spuneți-mi? Ar trebui să bombardeze Moscova? Să atace Sankt Petersburg? Ce ar trebui să facă? Să arunce în aer Soci?", spuse propagandistul.

Pe 9 august, o serie de explozii au tunat pe aerodromul militar din Novofedorovka, în urma cărora au fost distruse mai multe avioane și muniții inamice.

Ministerul rus al Apărării a raportat că detonarea obuzelor s-a produs din cauza „încălcării cerințelor de siguranță la incendiu”.

Ministerul ucrainean al Apărării, la rândul său, a raportat că nu a putut stabili cauza incendiului de la instalația militară a ocupanților din Crimeea.

Ziarul american The Washington Post scrie, citând propriile surse, că forțele speciale ucrainene ar putea fi în spatele atacului asupra aerodromului de la Novofedorivka . Detaliile operațiunii nu au fost dezvăluite. În plus, analiștii occidentali consideră că exploziile de la baza rusă din Crimeea, dacă ar fi fost cauzate de lovituri ale Forțelor Armate ale Ucrainei, ar putea fi un punct de cotitură în război, întrucât rușii vor trebui să apere un teritoriu imens dincolo de prima linie.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale