VIDEO PROSTITUATELE din Thailanda s-au întors la lucru după 10 zile de abstinență!

VIDEO PROSTITUATELE din Thailanda s-au întors la lucru după 10 zile de abstinență!

Zece zile de abstinenta totala in bordelurile din Thailanda, dupa moartea regelui Bhumibol si probabil inca cel putin 20 de "decenta". Moartea monarhului thailandez la varsta de 88 de ani, de pe 13 octombrie, dupa o domnie de 70 de ani i-a indurerat pe locuitorii statului asiatic. Cu sau fara voia lor, ei respecta acum un regim al doliului extrem de strict, iar de la acesta nu face exceptie nici renumita industrie sexuala. Orice forma de entertainment a fost interzisa pentru urmatoarele 30 de zile, iar turistii au fost rugati sa se imbrace in negru, relateaza  Daily Mail

Strazile cartierului Soi Cowboy din Bangkok, candva inundate de lumina neoanelor fosforescente, muzica antrenanta si femei si transexuali deopotriva, imbracati doar in lenjerie intima, sunt acum doar o amintire.

Armata are grija ca toti lucratorii sexuali sa fie mai acoperiti si sa poarte negru, in semn de respect, luminile sa fie mai difuze, muzica in surdina, iar stingerea sa se dea la miezul noptii si nu la doua, trei dimineata ca pana acum. De asemenea, nu se poate dansa pe strada, ci doar in interiorul localurilor si cu usa inchsa.

"Inca este foarte linistit. Toata lumea este trista pentru ca regele a murit. Trebuie totusi sa muncim ca sa facem bani. Nu avem altceva ce face. Trebuie sa iesim in strada si sa facem rost de clienti." declara Lek, in varsta de 26 de ani.

Damele de companie poarta uniforme de menajera, cizme inalte (un lucru neobisnuit data fiind clima calduroasa) si lenjerie intima, toate negre. Ele spera sa poata recupera pierderile suferite in primele zece zile de doliu.

"L-am iubit pe rege, ne iubim tara. Armata ne intelege si le lasa sa lucram." a marturisit Noi, un transexual de 24 de ani.

Trupul regelui este inca depus la unul dintre palatele sale, iar acesta urmeaza sa fie incinerat. Principele mostenitor Maha Vajiralongkorn urmeaza sa fie incoronat abia dupa ce se termina perioada de un an de doliu. Sambata 150.000 de oameni s-au adunat in fata Palatului din Bangkok pentru a canta imnul, in semn de respect pentru Bhumibol.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”