VIDEO Prostituatele românce din Italia au ieșit la muncă cu termoscanere, mască și dezinfectant

VIDEO Prostituatele românce din Italia au ieșit la muncă cu termoscanere, mască și dezinfectant

Relaxarea restricțiilor în Italia este valabilă și pentru prostituate, care au început din nou să iasă pe străzi în număr mare, scrie  Gazeta Românească de la Roma .

Publicația  Quotidianoitaliano.com  din Bari a documentat reapariția prostituatelor pe drumul provincial Adelfia Rutigliano, „unul dintre cele mai mari supermarketuri sexuale din zona Bari”.

„În această dimineață am numărat în total zece femei, aceleași prezente înainte de blocaj. Sunt românce și mai în general din Est”, scrie ziarul italian.

Blonde, șatene, înalți, slabe sau rotunde, arată corpul de vânzare pentru câțiva euro. Pe strada provincială, găurile în asfalt sunt din ce în ce mai adânci și clienții încetinesc traficul pe ambele direcții.”

Jumătate dintre sclave, unele s-au resemnat aparent la ideea de a nu avea alternative, poartă masca și în geanta peste prezervative au una sau două sticle de gel de igienizare.

Una dintre ele, contactatată telefonic pe baza unui anunț pe un site de întâlniri este obligată să lucreze pe stradă în timpul zilei, în timp ce de la ora 18,40 până la miezul nopții primește clienți într-un apartament în Cartierul San Pasquale din Bari. „Casa mea este la fel de curată ca o cameră de hotel”, spune ea clientului speriat de infecție.

 

Maria (nume inventat) nu lasă nimic la voia întâmplării, mai ales după urgența coronavirusului. În geantă are un termoscanner portabil pentru a măsura temperatura corpului clientului și, la cerere, o măsoară și pe a ei.

Deși se pot lua măsuri de precauție, riscul de a contracta virusul este foarte mare. Venirile și plecările clienților sunt continue, acum nu există limite. Oamenii pot spune că au fost la un prieten.

„Nu putem să stăm fără să muncim, este viitorul nostru în joc”, explică femeia. Maria lansează un apel: „Purtați întotdeauna mănușa (n.r. – prezervativ), masca și igienizați-vă mâinile înainte și după actul sexual ”. Din păcate, multe femei, pe stradă și acasă, nu folosesc aceleași precauții.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa